160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

AMATÖRÜN DESTEKÇİ BAŞKAN DEMİRTAŞ

12.08.2022 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

AMATÖRÜN DESTEKÇİ BAŞKAN DEMİRTAŞ

Spor'a ve sporcuya verdiği önem ile bilinen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İlçemizdeki amatör spor kulüplerine destek olmaya, başarılı sporcuların yetişmesi için gerçekleştirilen sportif çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz" dedi.
İlkadım İlçesindeki amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı takdir toplayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a bir teşekkür de, Zeytinlikspor Kulübü Başkanı Ali Altıntaş'tan geldi.  Zeytinlikspor Kulüp Başkanı Ali Altıntaş, dernek yönetim üyeleri, İş Adamı Orhan Sever, Belediye Meclis Üyesi Ali Seyit Kılıç'ın ziyaret ettiği Başkan Demirtaş, "Amatör spor kulüplerinin gelişimlerine büyük önem veriyorum. Kulüplerimizi geliştirmek ve daha büyük hedeflere ulaşmak için elimizi taşın altına koyduk. Yapılması gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Kulüplerimizin de kendilerini geliştirmek için azimle çalıştıklarını biliyoruz. Onlarla birlikte bu işi başaracağımıza inanıyor onları bu gayretlerinden dolayı en içten dileklerimle kutlarım" dedi. Zeytinlikspor Kulübü Başkanı Ali Atıntaş, "İlçelerin gelişiminde spor faaliyetlerinin önemi büyük. Başkanımız amatör sporu kucaklayan bakış açısıyla,hem bizler, hem de ilçemizdeki tüm gençler sevindiriyor. Amatör sporun yaşaması adına vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı Başkanımız Necattin Demirtaş’a şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyoruz" dedi.
Spor'a ve sporcuya verdiği önem ile bilinen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İlçemizdeki amatör spor kulüplerine destek olmaya, başarılı sporcuların yetişmesi için gerçekleştirilen sportif çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz" dedi.


İlkadım İlçesindeki amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı takdir toplayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a bir teşekkür de, Zeytinlikspor Kulübü Başkanı Ali Altıntaş'tan geldi. 

Zeytinlikspor Kulüp Başkanı Ali Altıntaş, dernek yönetim üyeleri, İş Adamı Orhan Sever, Belediye Meclis Üyesi Ali Seyit Kılıç'ın ziyaret ettiği Başkan Demirtaş, "Amatör spor kulüplerinin gelişimlerine büyük önem veriyorum. Kulüplerimizi geliştirmek ve daha büyük hedeflere ulaşmak için elimizi taşın altına koyduk. Yapılması gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Kulüplerimizin de kendilerini geliştirmek için azimle çalıştıklarını biliyoruz. Onlarla birlikte bu işi başaracağımıza inanıyor onları bu gayretlerinden dolayı en içten dileklerimle kutlarım" dedi.

Zeytinlikspor Kulübü Başkanı Ali Atıntaş, "İlçelerin gelişiminde spor faaliyetlerinin önemi büyük. Başkanımız amatör sporu kucaklayan bakış açısıyla,hem bizler, hem de ilçemizdeki tüm gençler sevindiriyor. Amatör sporun yaşaması adına vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı Başkanımız Necattin Demirtaş’a şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.