160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

KAVAK BELEDİYESİ FENA YAKALANDI!

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2022 - 10:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

KAVAK BELEDİYESİ FENA YAKALANDI!

Kavak İlçesinden topladıkları sokak köpeklerini, İlkadım'ın Gürgendağ mevkiine bırakmaya çalışan Kavak Belediyesi ekipleri, mahallenin muhtarına yakalandı!
İlçe belediyeleri arasında devam eden sokak köpekleri kavgasına bir yenisi daha eklendi. Samsun'da Kavak Belediyesi ekipleri, ilçelerinden topladıkları sokak köpeklerini, İlkadım İlçesinin kırsal yerleşim noktası olan Gürgendağ'ına bırakmaya çalıştı. Kavak Belediyesi ekiplerinin, kar kış demeden sokakları adeta ölüme terk edercesine gerçekleştirdikleri bu girişim, Gürgendağ Muhtarı Muhittin Arslan'a takıldı. Ekipleri durduran muhtar, İlkadım Belediyesine ve Jandarma'ya haber verdi. Olay yerine gelen İlkadım Belediyesi ekipleri, Kavak Belediyesinin bu girişimine tutanak ile cevap verdi. Söz konusu bölgeye saldıkları köpekleri toplamak zorunda Kavak Belediyesi çalışanları, topladıkları köpeklerle yeniden Kavak İlçesinin yolunu tuttu. Yaşanan gerginlik üzerine olay yerinde Jandarma ekipleri de sevk edildi. Kavak Belediyesi çalışanları, kendilerine verilen talimatı yerine getirdiklerini söylerken, yoğun kar yağışı altında olan ve hava sıcaklığının eksilerde seyrettiği bölgeye sokak köpeklerini bırakmak, ölüme terk edilmek olarak da değerlendirildi.        
Kavak İlçesinden topladıkları sokak köpeklerini, İlkadım'ın Gürgendağ mevkiine bırakmaya çalışan Kavak Belediyesi ekipleri, mahallenin muhtarına yakalandı!

İlçe belediyeleri arasında devam eden sokak köpekleri kavgasına bir yenisi daha eklendi. Samsun'da Kavak Belediyesi ekipleri, ilçelerinden topladıkları sokak köpeklerini, İlkadım İlçesinin kırsal yerleşim noktası olan Gürgendağ'ına bırakmaya çalıştı. Kavak Belediyesi ekiplerinin, kar kış demeden sokakları adeta ölüme terk edercesine gerçekleştirdikleri bu girişim, Gürgendağ Muhtarı Muhittin Arslan'a takıldı. Ekipleri durduran muhtar, İlkadım Belediyesine ve Jandarma'ya haber verdi.

Olay yerine gelen İlkadım Belediyesi ekipleri, Kavak Belediyesinin bu girişimine tutanak ile cevap verdi. Söz konusu bölgeye saldıkları köpekleri toplamak zorunda Kavak Belediyesi çalışanları, topladıkları köpeklerle yeniden Kavak İlçesinin yolunu tuttu. Yaşanan gerginlik üzerine olay yerinde Jandarma ekipleri de sevk edildi. Kavak Belediyesi çalışanları, kendilerine verilen talimatı yerine getirdiklerini söylerken, yoğun kar yağışı altında olan ve hava sıcaklığının eksilerde seyrettiği bölgeye sokak köpeklerini bırakmak, ölüme terk edilmek olarak da değerlendirildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.