160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ÖĞRENCİLER SİZİN HAMALANIZ MI?

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2022 - 12:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ÖĞRENCİLER SİZİN HAMALANIZ MI?

Samsun'un Terme ilçesinde Öğretmenevinde yapılan yemeklerin soğuk havada sağlıksız koşullarda öğrencilere taşıtılmasına yemek şirketlerinden tepki geldi.
Samsun'un Terme ilçesinde Öğretmenevinde yapılan yemeklerin soğuk havada sağlıksız koşullarda öğrencilere taşıtılmasına yemek şirketlerinden tepki geldi. Yemek Sanayicileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ercan Can, ''Yemek işinin öğretmenevlerine yaptırılmasının ne kadar doğru olduğu ortada'' dedi Samsun'un Terme ilçesinde öğretmenevinde yapılan yemeklerin taşınma görüntüleri ortalığı karıştırdı. Terme ilçesinde öğretmenevinde yapılan yemekler, son derece sağlıksız koşullarda ve soğuk havada öğrencilere taşıtılması tartışma konusu oldu. Yemek Sanayicileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ercan Can, konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tepki gösterirken, Valiliğin olaya el atmasını istedi ERCAN CAN'DAN SERT TEPKİ: ÇOCUKLARA EHLİYETTE ALDIRIN! Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hizmetler Meclisi üyesi ve Türkiye Yemek Sanayicileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ercan Can, sosyal medya hesabından sağlıksız koşullarda öğrencilere yemek taşıtılmasını paylaştı. Ercan Can, paylaşımında Milli Eğitim Müdürünü sert bir şekilde eleştirerek, ''Sayın İl Milli Eğitim Müdürüm, sayın yetkililer, yemek işlerini öğretmenevlerine yaptırarak ne kadar doğru iş yaptığınız ortada. Veliler çocuklarına sağladığınız bu imkanlardan dolayı sizlere müteşekkir. Eğitim böyle olur. Önce beslenme çantası nasıl doldurulur, bunu öğrenmeliler. Bence bu çocuklara ehliyette aldırmalısınız. YAZIKLAR OLSUN Biz yemek sanayicileri bu işleri yaparken TSE 13075 isteyin, her türlü belgemiz olsun, fabrikalarımız boş dursun. İstihdama önem veren devlet bizimle rekabet etsin. Şu çocuklara bu soğukta yemek taşıtsınlar yazıklar olsun. Tüm sağlık kurallarını mahvettiniz eğitim kuralları mesleki kuralları alt üst ettiniz tekrar tekrar yazıklar olsun. Bu çocuklara çamur içinde taşıtan da taşımalarına sebep olan da o minibüsle taşınan o yemekleri önce kendi çocuklarınıza yedirin o minibüs canlı hayvan taşıma aracı bir gün o çocukları taşıdığı uygunsuz yemekleri yemek sizlere de nasip olur inşallah Terme öğretmenevi'' VALİLİK EL ATMALI Konuyla ilgili ayrıca görüştüğümüz Ercan Can,  ''Geçtiğimiz aylarda Ordu'da gündeme geleN öğrencilere canlı hayvan nakil aracı ile yemek taşınmasının ardından bu görüntülerle karşılaşmak bizleri üzdü. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sağlığı adeta hiçe sayılıyor. Bu tam bir rezilliktir. yemek işi öğretmenevlerinden alınıp, bu işi gerçekten yapan profesyonel firmalara verilmelidir. Terme'deki bu uygulamayı kabul etmiyoruz. Başta Sayın Valimiz Zülkif Dağlı ve İl Milli Eğitim Müdürümüzün bu konuya el atmasını acilen bekliyoruz'' diye konuştu.
Samsun'un Terme ilçesinde Öğretmenevinde yapılan yemeklerin soğuk havada sağlıksız koşullarda öğrencilere taşıtılmasına yemek şirketlerinden tepki geldi.

Samsun'un Terme ilçesinde Öğretmenevinde yapılan yemeklerin soğuk havada sağlıksız koşullarda öğrencilere taşıtılmasına yemek şirketlerinden tepki geldi. Yemek Sanayicileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ercan Can, ''Yemek işinin öğretmenevlerine yaptırılmasının ne kadar doğru olduğu ortada'' dedi

Samsun'un Terme ilçesinde öğretmenevinde yapılan yemeklerin taşınma görüntüleri ortalığı karıştırdı. Terme ilçesinde öğretmenevinde yapılan yemekler, son derece sağlıksız koşullarda ve soğuk havada öğrencilere taşıtılması tartışma konusu oldu. Yemek Sanayicileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ercan Can, konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tepki gösterirken, Valiliğin olaya el atmasını istedi

ERCAN CAN'DAN SERT TEPKİ: ÇOCUKLARA EHLİYETTE ALDIRIN!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hizmetler Meclisi üyesi ve Türkiye Yemek Sanayicileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ercan Can, sosyal medya hesabından sağlıksız koşullarda öğrencilere yemek taşıtılmasını paylaştı. Ercan Can, paylaşımında Milli Eğitim Müdürünü sert bir şekilde eleştirerek, ''Sayın İl Milli Eğitim Müdürüm, sayın yetkililer, yemek işlerini öğretmenevlerine yaptırarak ne kadar doğru iş yaptığınız ortada. Veliler çocuklarına sağladığınız bu imkanlardan dolayı sizlere müteşekkir. Eğitim böyle olur. Önce beslenme çantası nasıl doldurulur, bunu öğrenmeliler. Bence bu çocuklara ehliyette aldırmalısınız.

YAZIKLAR OLSUN

Biz yemek sanayicileri bu işleri yaparken TSE 13075 isteyin, her türlü belgemiz olsun, fabrikalarımız boş dursun. İstihdama önem veren devlet bizimle rekabet etsin. Şu çocuklara bu soğukta yemek taşıtsınlar yazıklar olsun. Tüm sağlık kurallarını mahvettiniz eğitim kuralları mesleki kuralları alt üst ettiniz tekrar tekrar yazıklar olsun. Bu çocuklara çamur içinde taşıtan da taşımalarına sebep olan da o minibüsle taşınan o yemekleri önce kendi çocuklarınıza yedirin o minibüs canlı hayvan taşıma aracı bir gün o çocukları taşıdığı uygunsuz yemekleri yemek sizlere de nasip olur inşallah Terme öğretmenevi''

VALİLİK EL ATMALI

Konuyla ilgili ayrıca görüştüğümüz Ercan Can,  ''Geçtiğimiz aylarda Ordu'da gündeme geleN öğrencilere canlı hayvan nakil aracı ile yemek taşınmasının ardından bu görüntülerle karşılaşmak bizleri üzdü. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sağlığı adeta hiçe sayılıyor. Bu tam bir rezilliktir. yemek işi öğretmenevlerinden alınıp, bu işi gerçekten yapan profesyonel firmalara verilmelidir. Terme'deki bu uygulamayı kabul etmiyoruz. Başta Sayın Valimiz Zülkif Dağlı ve İl Milli Eğitim Müdürümüzün bu konuya el atmasını acilen bekliyoruz'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.