160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

EREN BÜLBÜL'ÜN ANNESİ GÖZYAŞINA BOĞDU!

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2022 - 13:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

EREN BÜLBÜL'ÜN ANNESİ GÖZYAŞINA BOĞDU!

Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, konuk olarak katıldığı Katarsis X-TRA programında izleyenleri gözyaşına boğdu.
Ünlü Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu fenomen program Katarsis X-TRA'nın bu haftaki program konuğu, izleyenleri gözyaşına boğdu. Youtube üzerinden yayın yapan Bana Göre TV'nin fenomen programına; PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül konuk oldu. Ayşe anne, Eren’in yoksullukla sınanan çocukluğunu, yaşından büyük vicdanını ve bir gün şehit olmayı isteyen oğlunun o hain saldırıda kaybını anlatıyor. “Bu saatten sonra ben çok yaşayamam!” diyen Ayşe Bülbül, “Benim oğlumun ne suçu vardı?” diye soruyor. Bu eşsiz sohbeti mutlaka izleyin.
Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, konuk olarak katıldığı Katarsis X-TRA programında izleyenleri gözyaşına boğdu.

Ünlü Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu fenomen program Katarsis X-TRA'nın bu haftaki program konuğu, izleyenleri gözyaşına boğdu. Youtube üzerinden yayın yapan Bana Göre TV'nin fenomen programına; PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül konuk oldu. Ayşe anne, Eren’in yoksullukla sınanan çocukluğunu, yaşından büyük vicdanını ve bir gün şehit olmayı isteyen oğlunun o hain saldırıda kaybını anlatıyor. “Bu saatten sonra ben çok yaşayamam!” diyen Ayşe Bülbül, “Benim oğlumun ne suçu vardı?” diye soruyor.

Bu eşsiz sohbeti mutlaka izleyin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.