160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

BAŞKAN SANDIKÇI'DAN SOSYAL DENGE SÖZÜ

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2022 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

BAŞKAN SANDIKÇI'DAN SOSYAL DENGE SÖZÜ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, personele verdiği iftar davetinde “Sosyal Denge Tazminatı” sözü verdi
Canik Belediyesi’nin memur kadrosunda görev yapan personeliyle iftar programında bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, sosyal denge farkının Temmuz ayından itibaren ödenmeye başlanacağı müjdesini verdi Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, memur kadrosunda görev yapan belediye personeliyle iftar programında bir araya geldi. Canik Meşe Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programına Canik Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye personelleri ve aileleri katıldı. Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan Başkan İbrahim Sandıkçı, belediye personeline yönelik uygulanan sosyal denge farkının Temmuz ayından itibaren ödeneceğinin müjdesini verdi. Hedef “Zirve” Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye memurları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar davetinde konuşan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemiz bugün, 2019 yılında göreve başladığımız noktanın çok daha ötesinde. Sabır, azim ve özveriyle sürdürdüğümüz bu çalışmalarımızla ilçemizi daha da ileriye götürme karalılığı içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki iki yıllık süre zarfında çok daha güzel işler başarıp ilçemizi hak ettiği konuma ulaştıracağız. Hepinize sergilemiş olduğunuz gayretten ötürü çok teşekkür ediyorum. Hepinizin hak ettiği sosyal dengeyi Kurban Bayramı’na kadar getireceğiz” ifadelerini kullandı. “İlçemiz çok daha güzel yerlere gelecek” “Hepimiz belediye bünyesinde halkımıza hizmet ediyoruz” diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Hep birlikte 3 yıllık hizmet dönemini geride bıraktık. İnşallah sizlerin gayretleriyle Canik ilçemiz çok daha güzel yerlere gelecek” şeklinde konuştu. Canik Belediyesi olarak kurumsal niteliğe önem verdiklerinin altını çizen Başkan Sandıkçı, “Her anlamda güven duyulan bir belediye olduk. Güven duyulan personel oldunuz. Bundan sonra niteliğimizi artırmaya yönelik çalışmalar yapacağız. Çalışınca, birlik olunca, beraber olunca neler yapabileceğimizi gösterdik. Bundan sonra da kenetlenerek daha da iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Bu gayretli çalışmalarınız sayesinde Belediyemiz, halkımız ve ilçemiz inşallah çok daha güzel yerlere gelecek” ifadesini kullandı. Belediye olarak genç bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “Farklı bakış açısına sahip olmak ve farklı çözümler üretmek adına genç kadroya sahip olmamız bizim için büyük bir avantaj. Bu farklı bakış açısı ve çözüm yöntemleri sayesinde birçok ilkleri birlikte yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Belediye olarak kendi işlerimizi kendi imkânlarımızla yürütmeye muvaffak olduk” dedi.  Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye memurları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında güzel bir birliktelik yaşandı.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, personele verdiği iftar davetinde “Sosyal Denge Tazminatı” sözü verdi

Canik Belediyesi’nin memur kadrosunda görev yapan personeliyle iftar programında bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, sosyal denge farkının Temmuz ayından itibaren ödenmeye başlanacağı müjdesini verdi
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, memur kadrosunda görev yapan belediye personeliyle iftar programında bir araya geldi. Canik Meşe Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programına Canik Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye personelleri ve aileleri katıldı. Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan Başkan İbrahim Sandıkçı, belediye personeline yönelik uygulanan sosyal denge farkının Temmuz ayından itibaren ödeneceğinin müjdesini verdi.

Hedef “Zirve”
Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye memurları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar davetinde konuşan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemiz bugün, 2019 yılında göreve başladığımız noktanın çok daha ötesinde. Sabır, azim ve özveriyle sürdürdüğümüz bu çalışmalarımızla ilçemizi daha da ileriye götürme karalılığı içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki iki yıllık süre zarfında çok daha güzel işler başarıp ilçemizi hak ettiği konuma ulaştıracağız. Hepinize sergilemiş olduğunuz gayretten ötürü çok teşekkür ediyorum. Hepinizin hak ettiği sosyal dengeyi Kurban Bayramı’na kadar getireceğiz” ifadelerini kullandı.

“İlçemiz çok daha güzel yerlere gelecek”
“Hepimiz belediye bünyesinde halkımıza hizmet ediyoruz” diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Hep birlikte 3 yıllık hizmet dönemini geride bıraktık. İnşallah sizlerin gayretleriyle Canik ilçemiz çok daha güzel yerlere gelecek” şeklinde konuştu. Canik Belediyesi olarak kurumsal niteliğe önem verdiklerinin altını çizen Başkan Sandıkçı, “Her anlamda güven duyulan bir belediye olduk. Güven duyulan personel oldunuz. Bundan sonra niteliğimizi artırmaya yönelik çalışmalar yapacağız. Çalışınca, birlik olunca, beraber olunca neler yapabileceğimizi gösterdik. Bundan sonra da kenetlenerek daha da iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Bu gayretli çalışmalarınız sayesinde Belediyemiz, halkımız ve ilçemiz inşallah çok daha güzel yerlere gelecek” ifadesini kullandı. Belediye olarak genç bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “Farklı bakış açısına sahip olmak ve farklı çözümler üretmek adına genç kadroya sahip olmamız bizim için büyük bir avantaj. Bu farklı bakış açısı ve çözüm yöntemleri sayesinde birçok ilkleri birlikte yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Belediye olarak kendi işlerimizi kendi imkânlarımızla yürütmeye muvaffak olduk” dedi. 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye memurları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında güzel bir birliktelik yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.