160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ÇARŞAMBA'DA RAMAZAN HEYECANI

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2022 - 19:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ÇARŞAMBA'DA RAMAZAN HEYECANI

Çarşamba Belediyesi, ‘Çarşamba’da 11 Ayın Sultanı Ramazan’ diyerek, tiyatro oyunları, konserler, konferans ve çeşitli etkinliklerle vatandaşlarla bir araya geliyor.
İlk program 8 Nisan Cuma günü, saat 20.30’da Abdullah Paşa Meydanı’nda olacak. Etkinlik ekibi, palyaço, yüz boyama, Karagöz ve Hacivat, çocuk oyunu, yarışma ve meddah ile başlayacak program; 21.30’da halk oyunları, 22.00’de halk müziği konseri ile devam edecek. Ramazan programları kapsamında 15 Nisan Cuma günü etkinlik ekibinin yanı sıra eğitimci, yazar Sıtkı Aslanhan, Çarşambalılarla buluşacak. 23 Nisan coşkusu da Çarşamba’da dolu dolu kutlanacak. Etkinlik ekibinin yarışma, çocuk oyunları gibi gösterilerinin yanı sıra illüzyonist, jonglör, çocuk halk oyunları ekibi ve çocuk korosu gösterilerini sergileyecek. Ramazan’ın son programı da yine Abdullah Paşa Meydanı’ndan 20.30’da çocuk etkinlik ekibi ile başlayacak. 21.30’da semazen gösterisi, 22.00’de de Mehmet Kemiksiz’in tasavvuf müziği konseri vatandaşlarla buluşacak. Çarşamba Belediyesi’nin Ramazan programı çok yoğun. Çarşambalı vatandaşları Ramazan boyunca birçok güzel etkinlik bekliyor.
Çarşamba Belediyesi, ‘Çarşamba’da 11 Ayın Sultanı Ramazan’ diyerek, tiyatro oyunları, konserler, konferans ve çeşitli etkinliklerle vatandaşlarla bir araya geliyor.

İlk program 8 Nisan Cuma günü, saat 20.30’da Abdullah Paşa Meydanı’nda olacak. Etkinlik ekibi, palyaço, yüz boyama, Karagöz ve Hacivat, çocuk oyunu, yarışma ve meddah ile başlayacak program; 21.30’da halk oyunları, 22.00’de halk müziği konseri ile devam edecek. Ramazan programları kapsamında 15 Nisan Cuma günü etkinlik ekibinin yanı sıra eğitimci, yazar Sıtkı Aslanhan, Çarşambalılarla buluşacak. 23 Nisan coşkusu da Çarşamba’da dolu dolu kutlanacak.

Etkinlik ekibinin yarışma, çocuk oyunları gibi gösterilerinin yanı sıra illüzyonist, jonglör, çocuk halk oyunları ekibi ve çocuk korosu gösterilerini sergileyecek. Ramazan’ın son programı da yine Abdullah Paşa Meydanı’ndan 20.30’da çocuk etkinlik ekibi ile başlayacak. 21.30’da semazen gösterisi, 22.00’de de Mehmet Kemiksiz’in tasavvuf müziği konseri vatandaşlarla buluşacak. Çarşamba Belediyesi’nin Ramazan programı çok yoğun. Çarşambalı vatandaşları Ramazan boyunca birçok güzel etkinlik bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.