160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

NURULLAH SAMSUNSPOR'DAN YOLCU

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2022 - 14:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

NURULLAH SAMSUNSPOR'DAN YOLCU

Samsunspor'da Nurullah Aslan sezon sonunda yuvadan uçacak. Süper Lig takımları Kırmızı-Beyazlı yöneticilerle temas halinde.
Yılport Samsunspor'da performansıyla kimi zaman başarılı performans sergileyen kimi zamanda eleştiri oklarının hedefi olan Nurullah Aslan, sezon sonu yuvadan uçacak. Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarının peşinden koştuğu Aslan için, Kırmızı-Beyazlı yönetim temaslarını sürdürüyor. Yurt dışında ailesiyle tatilde olan Başkan Yüksel Yıldırım'ın, Pazar günü İstanbul'a döneceği ve hafta içerisinde Nurullah Aslan ve diğer gidecek oyuncular konusunda gerekli görüşmeleri yapacağı öğrenildi. Genç file bekçisi Nurullah Aslan'ın da bu transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.  
Samsunspor'da Nurullah Aslan sezon sonunda yuvadan uçacak. Süper Lig takımları Kırmızı-Beyazlı yöneticilerle temas halinde.

Yılport Samsunspor'da performansıyla kimi zaman başarılı performans sergileyen kimi zamanda eleştiri oklarının hedefi olan Nurullah Aslan, sezon sonu yuvadan uçacak. Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarının peşinden koştuğu Aslan için, Kırmızı-Beyazlı yönetim temaslarını sürdürüyor.

Yurt dışında ailesiyle tatilde olan Başkan Yüksel Yıldırım'ın, Pazar günü İstanbul'a döneceği ve hafta içerisinde Nurullah Aslan ve diğer gidecek oyuncular konusunda gerekli görüşmeleri yapacağı öğrenildi. Genç file bekçisi Nurullah Aslan'ın da bu transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.