160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ECZACILIK GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2022 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ECZACILIK GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Samsun Eczacı Odası tarafından 14 Mayıs Eczacılık Günü kapsamında gerçekleştirilen dev buluşma, Samsun’daki eczacıları Sahne Teras’ta buluşturdu.
Samsun Eczacı Odası Başkanı Onur Ferhat Karacan, buluşmada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Sağlık sektörünün en önemli parçalarından birisi olan eczacılar, yaşadıkları zor süreçlere rağmen ayakta kalmak ve vatandaşlara hizmet vermek için mücadele etmektedir. Bu zorlu mücadele halinde bile mesleğine olan aşkından bir şey kaybetmeyen tüm meslektaşlarımı kutluyorum. Bu birlik ve beraberlik, bizi daha güçlü kılıyor. Samsun Eczacı Odası olarak bir kez daha tüm meslektaşlarımızın Eczacılık Günü yürekten kutluyorum” dedi. Ünlü sanatçı Gökhan Tepe söylediği birbirinden güzel şarkılarla, geceye katılan eczacılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Gökhan Tepe’nin şarkılarına hep birlikte eşlik eden eczacılar, Dj Fırat Gürel'in müzik şovuyla da doyasıya eğlendi. Ünlü sanatçı, muhteşem bir organizasyonda sahne almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Böyle muhteşem bir organizasyonda, bu muhteşem bir sahnede sizlerle olmak beni çok mutlu etti. Eczacılarımızı kutluyorum, bu güzel buluşmayı organize eden Samsun Eczacı Odasına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Samsun Eczacı Odası tarafından 14 Mayıs Eczacılık Günü kapsamında gerçekleştirilen dev buluşma, Samsun’daki eczacıları Sahne Teras’ta buluşturdu.

Samsun Eczacı Odası Başkanı Onur Ferhat Karacan, buluşmada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Sağlık sektörünün en önemli parçalarından birisi olan eczacılar, yaşadıkları zor süreçlere rağmen ayakta kalmak ve vatandaşlara hizmet vermek için mücadele etmektedir. Bu zorlu mücadele halinde bile mesleğine olan aşkından bir şey kaybetmeyen tüm meslektaşlarımı kutluyorum. Bu birlik ve beraberlik, bizi daha güçlü kılıyor. Samsun Eczacı Odası olarak bir kez daha tüm meslektaşlarımızın Eczacılık Günü yürekten kutluyorum” dedi.

Ünlü sanatçı Gökhan Tepe söylediği birbirinden güzel şarkılarla, geceye katılan eczacılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Gökhan Tepe’nin şarkılarına hep birlikte eşlik eden eczacılar, Dj Fırat Gürel'in müzik şovuyla da doyasıya eğlendi. Ünlü sanatçı, muhteşem bir organizasyonda sahne almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Böyle muhteşem bir organizasyonda, bu muhteşem bir sahnede sizlerle olmak beni çok mutlu etti. Eczacılarımızı kutluyorum, bu güzel buluşmayı organize eden Samsun Eczacı Odasına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.