160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ATAKUM’UN TWEETÇİ BAŞKANI ABDÜLKADİR KÖSTEK!

SAMSUN 08.09.2022 - 11:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ATAKUM’UN TWEETÇİ BAŞKANI ABDÜLKADİR KÖSTEK!

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek’in Twitter fenomeni olmak istediği, bu yüzden de basın açıklaması ile gündem oluşturmak yerine, tweet atmayı tercih ettiği iddia edildi!
Atakum Belediyesinde yaşanan gelişmelere, 3 bin takipçili Twitter hesabından verdiği tepkilerle dikkat çekmeye çalışan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek’in sosyal medya fenomeni olma hayali olduğu iddia ediliyor.   Samsun’un Atakum İlçesinde 2019 yerel seçimlerinin ardından atama ile AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen gümrükçü Abdülkadir Köstek’in, Twitter sevdası bitmiyor. Atakum Belediyesi ile ilgili ortaya atılan iddiaları, basın açıklaması ile kamuoyuna duyurmak yerine önce sadece 3 bin takipçisi bulunan kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşmayı tercih eden Başkan Köstek’in, alışkanlık haline getirdiği bu hareketi ile ne yapmaya çalıştığı merak ediliyor. Paylaşımları ortalama 3 retweet – 20 beğeni alan Köstek’in fenomen olmasının da çok zor olduğu gözlendi. AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı koltuğunda 3 yıla yakın süredir oturan Abdülkadir Köstek’in, gündem yaratma konusunda parti yöneticileri tarafından başarısız olarak değerlendirildiği öğrenilirken, önümüzdeki günlerde görevden alınması muhtemel ilçe başkanları arasında da yer alması bekleniyor.  
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek’in Twitter fenomeni olmak istediği, bu yüzden de basın açıklaması ile gündem oluşturmak yerine, tweet atmayı tercih ettiği iddia edildi!

Atakum Belediyesinde yaşanan gelişmelere, 3 bin takipçili Twitter hesabından verdiği tepkilerle dikkat çekmeye çalışan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek’in sosyal medya fenomeni olma hayali olduğu iddia ediliyor.

 

Samsun’un Atakum İlçesinde 2019 yerel seçimlerinin ardından atama ile AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen gümrükçü Abdülkadir Köstek’in, Twitter sevdası bitmiyor. Atakum Belediyesi ile ilgili ortaya atılan iddiaları, basın açıklaması ile kamuoyuna duyurmak yerine önce sadece 3 bin takipçisi bulunan kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşmayı tercih eden Başkan Köstek’in, alışkanlık haline getirdiği bu hareketi ile ne yapmaya çalıştığı merak ediliyor. Paylaşımları ortalama 3 retweet – 20 beğeni alan Köstek’in fenomen olmasının da çok zor olduğu gözlendi.

AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı koltuğunda 3 yıla yakın süredir oturan Abdülkadir Köstek’in, gündem yaratma konusunda parti yöneticileri tarafından başarısız olarak değerlendirildiği öğrenilirken, önümüzdeki günlerde görevden alınması muhtemel ilçe başkanları arasında da yer alması bekleniyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.