160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ'TAN SAMSUNSPOR TARAFTARINA DESTEK

SPOR 09.09.2022 - 17:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ'TAN SAMSUNSPOR TARAFTARINA DESTEK

Rize'de oynanacak olan Rizespor - Samsunspor maçına daha çok taraftarın gitmesi için sürdürülen çalışmalara Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da 10 minibüs ile destek verdi.
Samsunspor, 11 Eylül 2022 Pazar Günü deplasmanda karşılacağı Rizespor hazırlıklarını sürdürürken, Samsunspor taraftarı da Rize şehrine çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Samsunspor Taraftar Gruplarının, Rize'ye daha kalabalık gitmek için verdiği mücadeleye Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da destek oldu.   Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın, Rizespor deplasmanı için Samsunspor Taraftar Gruplarına 10 minibüs ile ulaşım desteği verdiği öğrenildi. Destek karşısında bir teşekkür mesajı yayınlayan Samsunspor Taraftar Grupları, Başkan Kılıç'a;   "11 Eylül 2022 Pazar Günü deplasmanda oynayacağımız Rizespor maçına daha çok taraftarın gidebilmesi için bizlere destek veren ve 10 minibüs ile ulaşım desteği sağlayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a teşekkür ediyoruz. Şehrinin takımına, taraftarına destek olmaktan kaçınmayan yerel yöneticilerimiz, başımızın tacıdır!"   şeklinde teşekkür etti.
Rize'de oynanacak olan Rizespor - Samsunspor maçına daha çok taraftarın gitmesi için sürdürülen çalışmalara Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da 10 minibüs ile destek verdi.

Samsunspor, 11 Eylül 2022 Pazar Günü deplasmanda karşılacağı Rizespor hazırlıklarını sürdürürken, Samsunspor taraftarı da Rize şehrine çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Samsunspor Taraftar Gruplarının, Rize'ye daha kalabalık gitmek için verdiği mücadeleye Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da destek oldu.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın, Rizespor deplasmanı için Samsunspor Taraftar Gruplarına 10 minibüs ile ulaşım desteği verdiği öğrenildi. Destek karşısında bir teşekkür mesajı yayınlayan Samsunspor Taraftar Grupları, Başkan Kılıç'a;

 

"11 Eylül 2022 Pazar Günü deplasmanda oynayacağımız Rizespor maçına daha çok taraftarın gidebilmesi için bizlere destek veren ve 10 minibüs ile ulaşım desteği sağlayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a teşekkür ediyoruz. Şehrinin takımına, taraftarına destek olmaktan kaçınmayan yerel yöneticilerimiz, başımızın tacıdır!"

 

şeklinde teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.