160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

BAŞKAN TOGAR'DAN KÖY KONAĞI MÜJDESİ

SAMSUN 02.08.2022 - 11:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

BAŞKAN TOGAR'DAN KÖY KONAĞI MÜJDESİ

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Karışlar Mahallesi'nde bulunan okulu köy konağına çevireceklerini belirterek, mahalle sakinlerine müjde verdi.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.   Karışlar Mahallesi'nde bulunan okulu köy konağına çevireceklerini kaydeden Togar, "Karışlar Mahallemiz Karatuzla mevkiinde bulunan okulumuzu her türlü sosyal ve kültürel aktivitelerin, eğitimlerin, kursların yürütülmesinin yanında mahalle sakinlerinin kuran öğrenebilecekleri bir köy konağına çevirme ile ilgili devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik" dedi.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Karışlar Mahallesi'nde bulunan okulu köy konağına çevireceklerini belirterek, mahalle sakinlerine müjde verdi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

 

Karışlar Mahallesi'nde bulunan okulu köy konağına çevireceklerini kaydeden Togar, "Karışlar Mahallemiz Karatuzla mevkiinde bulunan okulumuzu her türlü sosyal ve kültürel aktivitelerin, eğitimlerin, kursların yürütülmesinin yanında mahalle sakinlerinin kuran öğrenebilecekleri bir köy konağına çevirme ile ilgili devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.