160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

CANİK'TE OKULLAR EĞİTİME HAZIR

SAMSUN 07.09.2022 - 13:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

CANİK'TE OKULLAR EĞİTİME HAZIR

Canik Belediyesi, ilçede bulunan tüm okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor.
Canik Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçe genelindeki tüm okullarda temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelindeki tüm okullarda hazırlık çalışmalarının sürdüğünü belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde okullarımızı hazır hale getiriyoruz. Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın daha hijyenik bir ortamda eğitim almaları, okul bahçelerinde gönül rahatlığıyla koşup oynamaları için ilçemizdeki tüm okullarımızda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce ot biçme, yıkama, bahçe temizliği ve çevre düzenlemesi çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Okullarımızın bahçelerinde bulunan oyun gruplarının bakım ve tamiratlarını gerçekleştiriyoruz” dedi.
Canik Belediyesi, ilçede bulunan tüm okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

Canik Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçe genelindeki tüm okullarda temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelindeki tüm okullarda hazırlık çalışmalarının sürdüğünü belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde okullarımızı hazır hale getiriyoruz. Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın daha hijyenik bir ortamda eğitim almaları, okul bahçelerinde gönül rahatlığıyla koşup oynamaları için ilçemizdeki tüm okullarımızda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce ot biçme, yıkama, bahçe temizliği ve çevre düzenlemesi çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Okullarımızın bahçelerinde bulunan oyun gruplarının bakım ve tamiratlarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.