160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

CANİK'TE TÜM EKİPLER ALANDA

SAMSUN 18.07.2022 - 12:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

CANİK'TE TÜM EKİPLER ALANDA

Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Tüm ekiplerimizle sahada vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz” diye konuştu.
Samsun Haber Canik Belediyesi ekipleri ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kurban Bayramı’nda görev başında olan Canik Belediyesi ekipleri, bayram sonrası çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor. Çöp konteynerlerinin temizlik ve bakım çalışmaları sürdüren ekipler Dereler Mahallesi’nde kurulan Canlı Hayvan Pazarı’nda temizleme ve kireçleme çalışmalarını tamamlandı. SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı sonrasında ilçede kurulan semt pazarlarında denetim faaliyetlerine devam ediyor. İlçe halkının huzurlu ve güvenli alışveriş yapması adına pazarlarda hijyen, fiyat etiketi ve gramaj kontrolleri gerçekleştirildi. SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin belirli noktalarına kurulan mama ve su ünitelerinin Kurban Bayramı tatili boyunca bakımı ve dolumu gerçekleştirildi. Sağlık sorunu yaşayan hayvanlara, gelen ihbarlar üzerine veteriner hekimler tarafından müdahale edildi. SAHADA VATANDAŞLARIMIZA HİZMET EDİYORUZ Canik Belediyesi ekiplerinin ilçenin tüm cadde ve sokaklarında çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Ekiplerimiz ilçemizin tüm mahallelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurban Bayramı ve sonrasında Canlı Hayvan Pazarı’nın kontrolleri ve temizliği ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildi. İlçemizin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları devam ederken çöp konteynerlerinin düzenli olarak temizlik ve bakımı yapılıyor. Can dostlarımız için kurulan mama ve su ünitelerinin bakımı ve dolumu rutin olarak gerçekleştiriliyor. Tüm ekiplerimizle sahada vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz” dedi.
Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Tüm ekiplerimizle sahada vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz” diye konuştu.

Samsun Haber

Canik Belediyesi ekipleri ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kurban Bayramı’nda görev başında olan Canik Belediyesi ekipleri, bayram sonrası çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor. Çöp konteynerlerinin temizlik ve bakım çalışmaları sürdüren ekipler Dereler Mahallesi’nde kurulan Canlı Hayvan Pazarı’nda temizleme ve kireçleme çalışmalarını tamamlandı.


SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı sonrasında ilçede kurulan semt pazarlarında denetim faaliyetlerine devam ediyor. İlçe halkının huzurlu ve güvenli alışveriş yapması adına pazarlarda hijyen, fiyat etiketi ve gramaj kontrolleri gerçekleştirildi.


SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin belirli noktalarına kurulan mama ve su ünitelerinin Kurban Bayramı tatili boyunca bakımı ve dolumu gerçekleştirildi. Sağlık sorunu yaşayan hayvanlara, gelen ihbarlar üzerine veteriner hekimler tarafından müdahale edildi.

SAHADA VATANDAŞLARIMIZA HİZMET EDİYORUZ

Canik Belediyesi ekiplerinin ilçenin tüm cadde ve sokaklarında çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Ekiplerimiz ilçemizin tüm mahallelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurban Bayramı ve sonrasında Canlı Hayvan Pazarı’nın kontrolleri ve temizliği ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildi. İlçemizin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları devam ederken çöp konteynerlerinin düzenli olarak temizlik ve bakımı yapılıyor. Can dostlarımız için kurulan mama ve su ünitelerinin bakımı ve dolumu rutin olarak gerçekleştiriliyor. Tüm ekiplerimizle sahada vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.