160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ÇARŞAMBA KORAY AVCI KONSERİ! 88 AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE EDİLDİ!

19.09.2022 - 13:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ÇARŞAMBA KORAY AVCI KONSERİ! 88 AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE EDİLDİ!

Samsun Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne alan Koray Avcı, binlerce Samsunluyu buluşturdu. Ünlü sanatçının unutulmaz bir konser verdiği akşamda, 88 ihtiyaç sahibi engelli vatandaşa da akülü araç hediye edildi.
Çarşamba Belediyesi tarafındani ilçedeki 88 engelli vatandaşa akülü araç temin etmek amacıyla organize edilen ve ünlü sanatçı Koray Avcı'nın da sahne aldığı etkinlik, yoğun katılımla gerçekleşti. Hollandalı iş insanı Ron Gezelle tarafından hibe edilen akülü araçlar, teker teker tüm engellilere teslim edildi. Verdiği muhteşem konserle Samsunlulara unutulmaz bir akşam yaşatan Koray Avcı, etkinliğin amacından ve gerçekleşen yoğun katılımdan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'a teşekkür etti.   Konserde sahneye çıkan ve konuklara seslenen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Hollanda’dan iş insanı Ron Gezelle araçları getirdi. Olgun bey aracı oldu. Arkadaşlarımızın sayesinde sizlerle buluşmuş olduk. Bugün Siirt’ten, Erzurum’dan, Mersin’den misafirlerimiz vardı. Bizlerden rica ettiler, yardımcı olduk. Bir annenin ‘kızım hiç tahtaya çıkmadı, ilk defa tahtaya çıkacak’ sözü bizlere çok mutluluk verici bir şeydir. Gerçekten güzel bir akşamı hep beraber yaşıyoruz. Yazı belki Koray bey ile bitireceğiz ama önümüzdeki günlerde daha nice konserlerde ve kapsamlı etkinliklerde buluşacağız" diye konuştu. Konser ve etkinlik, sosyal medya üzerinden Çarşamba'da Biriz Birlikte Güçlüyüz sloganı ile geniş yer buldu!  
Samsun Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne alan Koray Avcı, binlerce Samsunluyu buluşturdu. Ünlü sanatçının unutulmaz bir konser verdiği akşamda, 88 ihtiyaç sahibi engelli vatandaşa da akülü araç hediye edildi.

Çarşamba Belediyesi tarafındani ilçedeki 88 engelli vatandaşa akülü araç temin etmek amacıyla organize edilen ve ünlü sanatçı Koray Avcı'nın da sahne aldığı etkinlik, yoğun katılımla gerçekleşti. Hollandalı iş insanı Ron Gezelle tarafından hibe edilen akülü araçlar, teker teker tüm engellilere teslim edildi. Verdiği muhteşem konserle Samsunlulara unutulmaz bir akşam yaşatan Koray Avcı, etkinliğin amacından ve gerçekleşen yoğun katılımdan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'a teşekkür etti.

 

Konserde sahneye çıkan ve konuklara seslenen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Hollanda’dan iş insanı Ron Gezelle araçları getirdi. Olgun bey aracı oldu. Arkadaşlarımızın sayesinde sizlerle buluşmuş olduk. Bugün Siirt’ten, Erzurum’dan, Mersin’den misafirlerimiz vardı. Bizlerden rica ettiler, yardımcı olduk. Bir annenin ‘kızım hiç tahtaya çıkmadı, ilk defa tahtaya çıkacak’ sözü bizlere çok mutluluk verici bir şeydir. Gerçekten güzel bir akşamı hep beraber yaşıyoruz. Yazı belki Koray bey ile bitireceğiz ama önümüzdeki günlerde daha nice konserlerde ve kapsamlı etkinliklerde buluşacağız" diye konuştu. Konser ve etkinlik, sosyal medya üzerinden Çarşamba'da Biriz Birlikte Güçlüyüz sloganı ile geniş yer buldu!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.