160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ÇARŞAMBA YEŞİLIRMAK ŞENLİKLERİNE EKİN UZUNLAR DAMGA VURDU

SAMSUN 27.07.2022 - 10:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ÇARŞAMBA YEŞİLIRMAK ŞENLİKLERİNE EKİN UZUNLAR DAMGA VURDU

Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri'ne katılanlar unutulmaz akşamlar yaşadı. Şenliklere damgasını ise son akşam sahneye çıkan Ekin Uzunlar vurdu.
Samsun'un Çarşamba İlçesinde düzenlenen Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri, renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirildi. Karadeniz müziğinin genç yeteneği Ekin Uzunlar ile İsmail Altunsaray ve Irmak Arıcı'nın sahne aldığı şenliklere katılan binlerce Çarşambalı vatandaş, doyasıya eğlenerek unutulmaz anlar yaşadı.   Festivalin son gününde sahne alan ve kendisini izlemeye gelenlere uzun süre unutamayacakları bir konser yaşatan Ekin Uzunlar, yaptığı kemençe şovu ile de büyüledi. İki saat süren konserde birbirinden güzel şarkılarını, Çarşambalılarla birlikte seslendiren Ekin Uzunlar, Hüznün Gemileri adlı ünlü şarkısında, konsere katılan vatandaşlarla düet yaptı.   Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Yeşilırmak Şenliklerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, festivale katılım sağlayan sanatçılara çeşitli hediyeler verdi. Son geceye damgasını vuran Ekin Uzunlar'a Çarşambaspor forması ile meşhur Çarşamba Kasketi hediye eden Başkan Doğan, "Şenliklerimize katılım karşısında son derece memnun olduk. Hemşerilerimizle birlikte eğlence dolu anlar yaşadık. Büyük bir değişimin ve gelişimin merkezi haline gelen ilçemizde, kültürel etkinliklere de önem veriyoruz. Bu kapsamda bizi yalnız bırakmayan hemşerilerimize ve sanatçılarımız Ekin Uzunlar ile İsmail Altunsaray ve Irmak Arıcı'ya teşekkür ediyoruz" diye konuştu.  
Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri'ne katılanlar unutulmaz akşamlar yaşadı. Şenliklere damgasını ise son akşam sahneye çıkan Ekin Uzunlar vurdu.

Samsun'un Çarşamba İlçesinde düzenlenen Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri, renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirildi. Karadeniz müziğinin genç yeteneği Ekin Uzunlar ile İsmail Altunsaray ve Irmak Arıcı'nın sahne aldığı şenliklere katılan binlerce Çarşambalı vatandaş, doyasıya eğlenerek unutulmaz anlar yaşadı.

 

Festivalin son gününde sahne alan ve kendisini izlemeye gelenlere uzun süre unutamayacakları bir konser yaşatan Ekin Uzunlar, yaptığı kemençe şovu ile de büyüledi. İki saat süren konserde birbirinden güzel şarkılarını, Çarşambalılarla birlikte seslendiren Ekin Uzunlar, Hüznün Gemileri adlı ünlü şarkısında, konsere katılan vatandaşlarla düet yaptı.

 

Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Yeşilırmak Şenliklerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, festivale katılım sağlayan sanatçılara çeşitli hediyeler verdi. Son geceye damgasını vuran Ekin Uzunlar'a Çarşambaspor forması ile meşhur Çarşamba Kasketi hediye eden Başkan Doğan, "Şenliklerimize katılım karşısında son derece memnun olduk. Hemşerilerimizle birlikte eğlence dolu anlar yaşadık. Büyük bir değişimin ve gelişimin merkezi haline gelen ilçemizde, kültürel etkinliklere de önem veriyoruz. Bu kapsamda bizi yalnız bırakmayan hemşerilerimize ve sanatçılarımız Ekin Uzunlar ile İsmail Altunsaray ve Irmak Arıcı'ya teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.