160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

GÜLCAN ALTAN SAMSUN'DA KONSER VERECEK

MAGAZİN 27.09.2022 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

GÜLCAN ALTAN SAMSUN'DA KONSER VERECEK

Çerkes sanatçı Gülcan Altan, Çerkes derneklerine destek amaçlı Samsun'da sahne alacak.
Çerkes sanatçı Gülcan Altan, Adige Kültür Derneği ve Nart Gençlik ve Spor Kulübü'nün işbirliğinde düzenlenen organizasyonla Samsunlu sanatseverlerle buluşacak. 1 Ekim akşamı Atakum Belediyesi Vedat Türkali Kültür Merkezi'nde Gülcan Altan, davetlilere Türkçe ve Çerkesçe şarkılar seslendirecek.   Geçmiş dönemlerde Samsun'a gelen ve konserleri büyük ilgi gören Gülcan Altan'ın konser davetiyeleri Atakum’da Adige Kültür Parkı'ndan, İlkadım'da Ada Cafe’den ve 05070627366 numaralı telefondan temin edilebilir.
Çerkes sanatçı Gülcan Altan, Çerkes derneklerine destek amaçlı Samsun'da sahne alacak.
Çerkes sanatçı Gülcan Altan, Adige Kültür Derneği ve Nart Gençlik ve Spor Kulübü'nün işbirliğinde düzenlenen organizasyonla Samsunlu sanatseverlerle buluşacak. 1 Ekim akşamı Atakum Belediyesi Vedat Türkali Kültür Merkezi'nde Gülcan Altan, davetlilere Türkçe ve Çerkesçe şarkılar seslendirecek.
 
Geçmiş dönemlerde Samsun'a gelen ve konserleri büyük ilgi gören Gülcan Altan'ın konser davetiyeleri Atakum’da Adige Kültür Parkı'ndan, İlkadım'da Ada Cafe’den ve 05070627366 numaralı telefondan temin edilebilir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.