160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

HASAN TOGAR'DAN ŞEHİT ANNESİNE HEDİYE

SAMSUN 01.08.2022 - 14:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

HASAN TOGAR'DAN ŞEHİT ANNESİNE HEDİYE

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar her gün şehit oğlunun kabrine giden şehit annesini elektrikli araç hediye ederek sevindirdi.
Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak'ın annesi Hanım Sancak her gün oğlunun kabrini ziyaret ediyor ancak yaşı nedeniyle gitmekte zorluk yaşıyordu. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a bu durumu açan Hanım Sancak’a Başkan Togar kayıtsız kalamadı. Tekkeköy ilçesinin son şehidi İslam Sancak’ın annesine, kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak için bir elektrikli araç hediye edildi. Büyük sevinç yaşayan Hanım Sancak ilk sürüşünü de Hasan Togar’la birlikte yaptı.   Belediye Başkanı Hasan Togar, “Bu toprakları bize vatan yapan ilçemizin en son şehidi İslam Sancak evladımızın anneciğinin her gün oğlunu kabrinde ziyarete gitmesini kolaylaştırmak için bizlerden rica ettiği elektrikli aracı kendisine teslim ederek şehidimizin bize emaneti annesinin talebini yerine getirmenin manevi mutluluğunu paylaştık. Rabbim vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetiyle muamele eylesin” dedi. 
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar her gün şehit oğlunun kabrine giden şehit annesini elektrikli araç hediye ederek sevindirdi.
Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak'ın annesi Hanım Sancak her gün oğlunun kabrini ziyaret ediyor ancak yaşı nedeniyle gitmekte zorluk yaşıyordu. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a bu durumu açan Hanım Sancak’a Başkan Togar kayıtsız kalamadı. Tekkeköy ilçesinin son şehidi İslam Sancak’ın annesine, kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak için bir elektrikli araç hediye edildi. Büyük sevinç yaşayan Hanım Sancak ilk sürüşünü de Hasan Togar’la birlikte yaptı.
 
Belediye Başkanı Hasan Togar, “Bu toprakları bize vatan yapan ilçemizin en son şehidi İslam Sancak evladımızın anneciğinin her gün oğlunu kabrinde ziyarete gitmesini kolaylaştırmak için bizlerden rica ettiği elektrikli aracı kendisine teslim ederek şehidimizin bize emaneti annesinin talebini yerine getirmenin manevi mutluluğunu paylaştık. Rabbim vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetiyle muamele eylesin” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.