160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

HÜSEYİN KAYGUSUZ'UN MUTLU GÜNÜ

SAMSUN 25.07.2022 - 11:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

HÜSEYİN KAYGUSUZ'UN MUTLU GÜNÜ

Samsun'un tanınmış iş insanlarından Hüseyin Kaygusuz ve eşi Eda Kaygusuz'un oğlu Doruk, düzenlenen muhteşem törenle sünnet olarak, erkekliğe ilk adımı attı.
Kadıoğlu Otomotiv ve Kadıoğlu Rent a Car'ın sahibi, şehrin sevilen sevilen simalarından iş insanı Hüseyin Kaygusuz, oğlu Doruk için hazırladığı muhteşem sünnet düğününe ev sahipliği yaptı. Samsun Pinpark'ta düzenlenen görkemli sünnet düğünü, şehrin iş, spor ve siyaset dünyasını buluştururken, Hüseyin ve Eda Kaygusuz çiftinin yakın dostları da bu mutluğa ortak oldu.   Düğüne katılan bütün davetlilerle yakından ilgilenen Hüseyin ve Eda Kaygusuz çifti, mutlu günlerinde yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür etti. Sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan ve düğünün yıldızı haline gelen Doruk Kaygusuz, hediye yağmuruna tutuldu. Düğünde farklı çok sayıda organizasyon gerçekleştirilirken, en çok ilgiyi ise halkoyunları gösterileri gördü.
Samsun'un tanınmış iş insanlarından Hüseyin Kaygusuz ve eşi Eda Kaygusuz'un oğlu Doruk, düzenlenen muhteşem törenle sünnet olarak, erkekliğe ilk adımı attı.

Kadıoğlu Otomotiv ve Kadıoğlu Rent a Car'ın sahibi, şehrin sevilen sevilen simalarından iş insanı Hüseyin Kaygusuz, oğlu Doruk için hazırladığı muhteşem sünnet düğününe ev sahipliği yaptı. Samsun Pinpark'ta düzenlenen görkemli sünnet düğünü, şehrin iş, spor ve siyaset dünyasını buluştururken, Hüseyin ve Eda Kaygusuz çiftinin yakın dostları da bu mutluğa ortak oldu.

 

Düğüne katılan bütün davetlilerle yakından ilgilenen Hüseyin ve Eda Kaygusuz çifti, mutlu günlerinde yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür etti. Sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan ve düğünün yıldızı haline gelen Doruk Kaygusuz, hediye yağmuruna tutuldu. Düğünde farklı çok sayıda organizasyon gerçekleştirilirken, en çok ilgiyi ise halkoyunları gösterileri gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.