160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

İLKADIM'IN ÖRNEK PROJESİ ATA OCAĞI 2023'DE AÇILIYOR

SAMSUN 13.11.2022 - 16:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

İLKADIM'IN ÖRNEK PROJESİ ATA OCAĞI 2023'DE AÇILIYOR

İlkadım Belediyesi’nin, şehre kazandıracağı Ata Ocağı’nda artık sona gelindi. Başkan Demirtaş, “Eli öpülesi yaşlı büyüklerimize sosyal hayatın içerisinde ailelerinden kopmadan farklı yaşam alanlarında hoşça vakit geçirebileceği bir ortamı hizmete sunacağız” dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın geçmiş ile gelecek kuşaklar arasında bilgi ve tecrübelerini ailelerine aktaran yaşlı büyükler için ilkadım ilçesine yapılan “Ata Ocağı (Büyükler Kreşi) açılış için gün sayıyor.   Derebahçe Mahallesi’nde yapımı süren Ata Ocağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tefrişatı süren binanın 2023 yılı itibariyle hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.   Türkiye’de tek olacak Ata Ocağı projesinin ilçeye ve kıymetli büyüklerimize, katkı ve destek olacağını kaydeden Başkan Demirtaş,” Yaş farkından dolayı iletişimde sıkıntılar yaşayan yaşlılarımız için sabah kalktığında kendi akranıyla beraber olabileceği sohbet edebileceği, hobi bahçeleri olan akşam da evine dönebileceği sosyal donatıları olan mekanda günün stresini üzerlerinden atacakları yapıda bir araya getireceğiz. Huzur evlerinden farklı olarak yaşlı büyüklerimize sosyal hayatın içerisinde ailelerinden kopmadan farklı yaşam alanlarında hoşça vakit geçirebileceği bir ortam sağlayacağız. Bu noktada ilçemiz sınırları içinde şehir merkezine yakın ulaşım sorununun olmadığı doğa ile yeşilin bir arada olacağı projemizi 2023 yılı itibariyle hizmete açacağız. Artık son rötuşları yapıyoruz. Yüzde 90’ı ekseriyetle bitmiş durumda. Mobilya ve iç tefrişatı, içerideki bazı eksik ve aksakları tamamlayıp bir açılış planlıyoruz” dedi.
İlkadım Belediyesi’nin, şehre kazandıracağı Ata Ocağı’nda artık sona gelindi. Başkan Demirtaş, “Eli öpülesi yaşlı büyüklerimize sosyal hayatın içerisinde ailelerinden kopmadan farklı yaşam alanlarında hoşça vakit geçirebileceği bir ortamı hizmete sunacağız” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın geçmiş ile gelecek kuşaklar arasında bilgi ve tecrübelerini ailelerine aktaran yaşlı büyükler için ilkadım ilçesine yapılan “Ata Ocağı (Büyükler Kreşi) açılış için gün sayıyor.

 

Derebahçe Mahallesi’nde yapımı süren Ata Ocağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tefrişatı süren binanın 2023 yılı itibariyle hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

 

Türkiye’de tek olacak Ata Ocağı projesinin ilçeye ve kıymetli büyüklerimize, katkı ve destek olacağını kaydeden Başkan Demirtaş,” Yaş farkından dolayı iletişimde sıkıntılar yaşayan yaşlılarımız için sabah kalktığında kendi akranıyla beraber olabileceği sohbet edebileceği, hobi bahçeleri olan akşam da evine dönebileceği sosyal donatıları olan mekanda günün stresini üzerlerinden atacakları yapıda bir araya getireceğiz. Huzur evlerinden farklı olarak yaşlı büyüklerimize sosyal hayatın içerisinde ailelerinden kopmadan farklı yaşam alanlarında hoşça vakit geçirebileceği bir ortam sağlayacağız. Bu noktada ilçemiz sınırları içinde şehir merkezine yakın ulaşım sorununun olmadığı doğa ile yeşilin bir arada olacağı projemizi 2023 yılı itibariyle hizmete açacağız. Artık son rötuşları yapıyoruz. Yüzde 90’ı ekseriyetle bitmiş durumda. Mobilya ve iç tefrişatı, içerideki bazı eksik ve aksakları tamamlayıp bir açılış planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.