160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

İLKEM'Lİ ÖĞRENCİLERE KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ VERİLDİ

SAMSUN 10.11.2022 - 13:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

İLKEM'Lİ ÖĞRENCİLERE KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ VERİLDİ

İLKEM Eğitim Merkezi YKS/ Üniversite hazırlık öğrencilerinin sınavlarında başarı sağlayabilmeleri için "Kişisel Gelişim Semineri" düzenledi. Seminerde gençlere moral, motivasyon, başarı yolları ve sınava en iyi şekilde hazırlanmalarına yönelik sinevizyon gösterimi yapıldı.
İLKEM Eğitim Merkezi gençlere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Başarı odaklı bir program üzerinden YKS ve LGS Hazırlık kursları düzenleyen merkez 4 farklı şubede İlkadımlı gençlere hizmet ediyor. Belediye Çok Amaçlı Salon’da 300 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen programda Uzman Psikolog Burak Bahadır Akın tarafından planlı, programlı ve özverili bir çalışma programın gerekliliği ortaya konuldu. Stresin günlük yaşamın doğal bir unsuru olduğunu söyleyen Psikolog Burak Akın,” Kaybedeceğinizi düşünüyorsanız çoktan bilin ki zaten kaybetmişsinizdir. Başarı, ancak onu istediğiniz takdirde gelecektir. Hayatın içine girmeye başladığınız zaman, hayatla mücadele etmeye başladığınız zaman, kendi küçük hayatınızdan, dünyanızdan dışarıya çıkıp olaylara baktığınız zaman göreceksiniz ki, başarı ancak istendiği takdirde geliyor. Düşünce ve hisleri yöneterek olumlu davranışlar sergilemek sizlere yaşamın her alanında pozitif katkılar sunacak. Değişimi ilk önce kendinizden başlatmalısınız. Stresi yönetmeli başarıya odaklanmalısınız. Bu size eksik olan yanlarınızı görmekte katkı ve destek sunacaktır” dedi. Neşeli bir ortamda gerçekleşen eğitim seminerinde öğrencilerin renkli sorularına uzmanlardan aldıkları pozitif cevaplarla yaşadıkları sınav kaygısından uzaklaştılar. “Gençlerimize istedikleri her hizmeti sunuyoruz” Gençleri önemsediklerini, bu yönde de her türlü faaliyeti desteklediklerini ve çalışmalar yürüttüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş," İstenildiği takdirde, hayal ettiğiniz ve arzuladığınız zaman bilin ki hiçbir şeyin sizden kurtulma şansı yoktur. Başarılar, hayaller ve idealleri olan gençlerimizi bekliyor. Duyarlı olduğunuzda gerçekten yapamayacağınız, başaramayacağınız hiçbir şey yok. Gençlerimizin bizden en büyük talepleri arasında sınavlara hazırlanacakları sessiz bir ortamdı. Eğitim merkezimizde bu ortamı gençlerimize hazırladık ve hizmetlerine sunduk. İLKEM'le sınavlara hazırlanan gençlerimize yönelik olarak stresi yenme, stresle mücadele etme, sınava hazırlanma yolları gibi çeşitli konularda tarihi ve milli manevi değerlerimizi de katarak çeşitli seminerlerle onları buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Seminer sonunda salonu dolduran öğrencilerden büyük alkış toplayan Uzman Psikolog Burak Bahadır Akın’a teşekkür plaketi takdim edildi.
İLKEM Eğitim Merkezi YKS/ Üniversite hazırlık öğrencilerinin sınavlarında başarı sağlayabilmeleri için "Kişisel Gelişim Semineri" düzenledi. Seminerde gençlere moral, motivasyon, başarı yolları ve sınava en iyi şekilde hazırlanmalarına yönelik sinevizyon gösterimi yapıldı.

İLKEM Eğitim Merkezi gençlere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Başarı odaklı bir program üzerinden YKS ve LGS Hazırlık kursları düzenleyen merkez 4 farklı şubede İlkadımlı gençlere hizmet ediyor. Belediye Çok Amaçlı Salon’da 300 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen programda Uzman Psikolog Burak Bahadır Akın tarafından planlı, programlı ve özverili bir çalışma programın gerekliliği ortaya konuldu. Stresin günlük yaşamın doğal bir unsuru olduğunu söyleyen Psikolog Burak Akın,” Kaybedeceğinizi düşünüyorsanız çoktan bilin ki zaten kaybetmişsinizdir. Başarı, ancak onu istediğiniz takdirde gelecektir. Hayatın içine girmeye başladığınız zaman, hayatla mücadele etmeye başladığınız zaman, kendi küçük hayatınızdan, dünyanızdan dışarıya çıkıp olaylara baktığınız zaman göreceksiniz ki, başarı ancak istendiği takdirde geliyor. Düşünce ve hisleri yöneterek olumlu davranışlar sergilemek sizlere yaşamın her alanında pozitif katkılar sunacak. Değişimi ilk önce kendinizden başlatmalısınız. Stresi yönetmeli başarıya odaklanmalısınız. Bu size eksik olan yanlarınızı görmekte katkı ve destek sunacaktır” dedi. Neşeli bir ortamda gerçekleşen eğitim seminerinde öğrencilerin renkli sorularına uzmanlardan aldıkları pozitif cevaplarla yaşadıkları sınav kaygısından uzaklaştılar.

“Gençlerimize istedikleri her hizmeti sunuyoruz”

Gençleri önemsediklerini, bu yönde de her türlü faaliyeti desteklediklerini ve çalışmalar yürüttüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş," İstenildiği takdirde, hayal ettiğiniz ve arzuladığınız zaman bilin ki hiçbir şeyin sizden kurtulma şansı yoktur. Başarılar, hayaller ve idealleri olan gençlerimizi bekliyor. Duyarlı olduğunuzda gerçekten yapamayacağınız, başaramayacağınız hiçbir şey yok. Gençlerimizin bizden en büyük talepleri arasında sınavlara hazırlanacakları sessiz bir ortamdı. Eğitim merkezimizde bu ortamı gençlerimize hazırladık ve hizmetlerine sunduk. İLKEM'le sınavlara hazırlanan gençlerimize yönelik olarak stresi yenme, stresle mücadele etme, sınava hazırlanma yolları gibi çeşitli konularda tarihi ve milli manevi değerlerimizi de katarak çeşitli seminerlerle onları buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Seminer sonunda salonu dolduran öğrencilerden büyük alkış toplayan Uzman Psikolog Burak Bahadır Akın’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.