160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

KARISINI ÖLDÜRMEYE KALKTI! SUÇU ŞEYTANA ATTI!

SAMSUN 25.07.2022 - 11:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

KARISINI ÖLDÜRMEYE KALKTI! SUÇU ŞEYTANA ATTI!

Samsun'da yaşayan yabancı uyruklu koca, karısını boğarak öldürmeye çalıştı! 2 çocuk annesi kadın hastanede tedavi altına alınırken, cinayet girişiminde bulunan Mohamad Almahdı Sultan, karısını öldürmesini şeytanın istediğini söyledi!
Samsun'un İlkadım İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde iki çocuğu ve eşiyle birlikte yaşayan yabancı uyruklu 23 yaşındaki Mohamad Almahdı Sultan, 21 yaşındaki eşi Fatma Sultan'ı boğarak öldürmeye çalıştığı öne sürüldü. Önce boğmaya çalıştığı genç kadını, daha sonra duvara fırlattığı iddia edilen cani koca'ya annesi engel olmaya çalıştı. Annesine de şiddet uygulayan Mohamad Almahdı Sultan, olay yerine ulaşan polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, iki kadının da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.   Kocasının ağır şiddetiyle neye uğradığını şaşırdığını söyleyen Fatma Sultan ilk ifadesinde, "Önce 1 yaşındaki çocuğumu balkona kilitledi. Neden bunu yaptığını sorduğumda boğazımı sıkmaya başladı. Daha sonra beni duvara çarpmaya başladı. Uzun süre soluksuz kalınca bayıldım. Sürekli sen öleceksin diye bağırıyordu. Bir sorunumuz yoktu. Neden böyle yaptığını anlamadım, şikayetçiyim" sözlerine yer verdi.   İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Mohamad Almahdı Sultan, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mohamad Almahdı Sultan'ın buradaki ifadesinde kendisine şeytanın talimat verdiğini söylediği öğrenildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren genç mahkemece, "öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Samsun'da yaşayan yabancı uyruklu koca, karısını boğarak öldürmeye çalıştı! 2 çocuk annesi kadın hastanede tedavi altına alınırken, cinayet girişiminde bulunan Mohamad Almahdı Sultan, karısını öldürmesini şeytanın istediğini söyledi!

Samsun'un İlkadım İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde iki çocuğu ve eşiyle birlikte yaşayan yabancı uyruklu 23 yaşındaki Mohamad Almahdı Sultan, 21 yaşındaki eşi Fatma Sultan'ı boğarak öldürmeye çalıştığı öne sürüldü. Önce boğmaya çalıştığı genç kadını, daha sonra duvara fırlattığı iddia edilen cani koca'ya annesi engel olmaya çalıştı. Annesine de şiddet uygulayan Mohamad Almahdı Sultan, olay yerine ulaşan polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, iki kadının da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

Kocasının ağır şiddetiyle neye uğradığını şaşırdığını söyleyen Fatma Sultan ilk ifadesinde, "Önce 1 yaşındaki çocuğumu balkona kilitledi. Neden bunu yaptığını sorduğumda boğazımı sıkmaya başladı. Daha sonra beni duvara çarpmaya başladı. Uzun süre soluksuz kalınca bayıldım. Sürekli sen öleceksin diye bağırıyordu. Bir sorunumuz yoktu. Neden böyle yaptığını anlamadım, şikayetçiyim" sözlerine yer verdi.

 

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Mohamad Almahdı Sultan, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mohamad Almahdı Sultan'ın buradaki ifadesinde kendisine şeytanın talimat verdiğini söylediği öğrenildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren genç mahkemece, "öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.