160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

KAVAK İŞ DÜNYASINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

SAMSUN 16.10.2022 - 14:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

KAVAK İŞ DÜNYASINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Samsun’da bir süre önce faaliyetlerine başlayan Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği üyeleri, yapılan genel kurulun ardından tanışma ve dayanışma kahvaltısında bir araya gelerek adeta gövde gösterisi yaptı.
Geçtiğimiz günlerde 1. olağan genel kurulunu yapan Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği’nce, Ünal Menemen’de tanışma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltının ardından konuşan Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği Başkanı Serdar Yerişkin, “Burada bulunan Kavak gönüllüleri gönüllerimizi, yüreklerimizi, umutlarımızı ve hayallerimizi gerçekleştirmek için bir aradayız. KAVSİYAD Kavaklı hemşehrilerimizin değerleriyle kökleriyle buluşmaya, tüm engellemelere rağmen umut olmaya devam edecektir. Buradayız çünkü söyleyecek sözümüz var" dedi.    KAVSİYAD’ın kurulduğu günden bugüne kendini yenileyerek geliştiğini belirten Başkan Yerişkin, ‘’Özü itibarıyla bizler birlik ve beraberlik ruhunu oluşturmak için, küçük şahsi hesapların sermayesi olmadan, Allah rızası için memleketine hizmet eden dağılmayan birer demir yumruk olacağız” dedi.     55 ÖĞRENCİYE BURS  Başkan Yerişkin, ‘’KAVSİYAD olarak ilçemizde ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize sahip çıkmaya gayret edeceğiz. Bu yıl aldığımız başvuruları değerlendirerek başarılı olan ihtiyaç sahibi 55 öğrencimize burs imkanı sağlıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.    BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL  Kahvaltıda Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında başarı elde eden Kavaklı Milli sporculara ödül verildi. Başkan Yerişkin, ‘’Hiçbir başarılı gencimizin resimlere malzeme yapılıp unutulmasına sahipsiz bırakılmasına razı değiliz. Bu gençler bizlerin geleceği gururu ve onurudur. Bu gençlerimizi başarı yolunda desteklemek tüm vatansever insanlarımızın görevidir. Biz KAVSİYAD olarak gençlerin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.     Milli sporcular Arslan Demir (Taekwondo Avrupa Şampiyonu), Tarık Altıngöz (Taekwondo Avrupa İkincisi), Esma Demir ( Bilek Güreşi Dünya Üçüncüsü), Yunus Erçin (Kickboks Avrupa Şampiyonu), Emirhan Kısa (Okçuluk Dünyü Üçüncüsü), Abdullah Aslım’a (Okçuluk Dünya Üçüncüsü) ödül verildi. Kahvaltıya davet edilen aynı zamanda Taekwondo Milli Takım Antrenörü Ümit Al ve Kavak Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Nazım Demirci’ye de teşekkür plaketi verildi.
Samsun’da bir süre önce faaliyetlerine başlayan Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği üyeleri, yapılan genel kurulun ardından tanışma ve dayanışma kahvaltısında bir araya gelerek adeta gövde gösterisi yaptı.

Geçtiğimiz günlerde 1. olağan genel kurulunu yapan Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği’nce, Ünal Menemen’de tanışma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltının ardından konuşan Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği Başkanı Serdar Yerişkin, “Burada bulunan Kavak gönüllüleri gönüllerimizi, yüreklerimizi, umutlarımızı ve hayallerimizi gerçekleştirmek için bir aradayız. KAVSİYAD Kavaklı hemşehrilerimizin değerleriyle kökleriyle buluşmaya, tüm engellemelere rağmen umut olmaya devam edecektir. Buradayız çünkü söyleyecek sözümüz var" dedi. 

 

KAVSİYAD’ın kurulduğu günden bugüne kendini yenileyerek geliştiğini belirten Başkan Yerişkin, ‘’Özü itibarıyla bizler birlik ve beraberlik ruhunu oluşturmak için, küçük şahsi hesapların sermayesi olmadan, Allah rızası için memleketine hizmet eden dağılmayan birer demir yumruk olacağız” dedi.  

 

55 ÖĞRENCİYE BURS 

Başkan Yerişkin, ‘’KAVSİYAD olarak ilçemizde ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize sahip çıkmaya gayret edeceğiz. Bu yıl aldığımız başvuruları değerlendirerek başarılı olan ihtiyaç sahibi 55 öğrencimize burs imkanı sağlıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur” dedi. 

 

BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL 

Kahvaltıda Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında başarı elde eden Kavaklı Milli sporculara ödül verildi. Başkan Yerişkin, ‘’Hiçbir başarılı gencimizin resimlere malzeme yapılıp unutulmasına sahipsiz bırakılmasına razı değiliz. Bu gençler bizlerin geleceği gururu ve onurudur. Bu gençlerimizi başarı yolunda desteklemek tüm vatansever insanlarımızın görevidir. Biz KAVSİYAD olarak gençlerin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.  

 

Milli sporcular Arslan Demir (Taekwondo Avrupa Şampiyonu), Tarık Altıngöz (Taekwondo Avrupa İkincisi), Esma Demir ( Bilek Güreşi Dünya Üçüncüsü), Yunus Erçin (Kickboks Avrupa Şampiyonu), Emirhan Kısa (Okçuluk Dünyü Üçüncüsü), Abdullah Aslım’a (Okçuluk Dünya Üçüncüsü) ödül verildi. Kahvaltıya davet edilen aynı zamanda Taekwondo Milli Takım Antrenörü Ümit Al ve Kavak Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Nazım Demirci’ye de teşekkür plaketi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.