160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

KAVSİAD UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SEMİNERİ VERDİ

SAMSUN 06.11.2022 - 13:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

KAVSİAD UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SEMİNERİ VERDİ

Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği'nce (KAVSİYAD) Kavak'ta uyuşturucuyla mücadele konusuna dikkat çekmek amacıyla 'Uyuşturucu Maddeler ile Mücadele' konulu seminer düzenlendi.
KAVSİYAD tarafından Kavak Akşemseddin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ilçe halkına yönelik  'Uyuşturucu Maddeler ile Mücadele' bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminerin açılış konuşmasını yapan KAVSİYAD Başkanı Serdar Yerişkin, KAVSİYAD olarak toplumsal sorunlar konusunda çalışmalar yapacaklarını belirterek, ''İlçemizin önemli sorunlarından olan uyuşturucu konusunda halkımızı bilgilendirmek adına yönetim kurulu olarak bu semineri düzenlemek istedik. KAVSİYAD olarak bu konuyu çok önemsiyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Bu anlamda geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkmalıyız. Toplum olarak birbirimizden sorumluyuz. KAVSİYAD olarak toplumu ilgilendiren bu ve benzeri konularda yapılacak her türlü çalışmanın içinde yer alacağız'' dedi. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, uyuşturucunun toplumsal bir sorun olduğunu belirterek, çözümü noktasında ortak projelerle hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Demirtaş, ''KAVSİYAD'ı öncelikle tebrik ediyorum. Toplum açısından çok önem bir konuya temas ettiler. Uyuşturucu çok ciddi bir sorun. Biz de yapılacak olan ve yapılması planlanan çalışmaların her zaman içinde olmaya hazırız'' dedi. Kavak Kaymakamı Faruk Atar, etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirterek uyuşturucunun büyük bir sorun olduğunu ifade etti. Kaymakam Atar, ''Uyuşturucu ile mücadelede koruyucu tedbirleri almak çok önemli. Ailelerin çocuklarına sahip çıkması bu noktada büyük önem arzetmekte. Uyuşturucu satanlarla devlet gerekli mücadeleyi elinden geldiğince veriyor. Uyuşturucu ile mücadele noktasında düzenlenen bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederim'' dedi. Konuşmaların ardından uyuşturucudan kurtulmuş gençler, yaşadıklarını ve zorlu dönemleri anlatırken, din görevlisi Barış Derinkök uyuşturucu konusunu dini açıdan değerlendirdi. Son olarak Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Erdoğan,  'Uyuşturucu Maddeler ile Mücadele' seminer verdi.
Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği'nce (KAVSİYAD) Kavak'ta uyuşturucuyla mücadele konusuna dikkat çekmek amacıyla 'Uyuşturucu Maddeler ile Mücadele' konulu seminer düzenlendi.

KAVSİYAD tarafından Kavak Akşemseddin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ilçe halkına yönelik  'Uyuşturucu Maddeler ile Mücadele' bilgilendirme semineri düzenlendi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan KAVSİYAD Başkanı Serdar Yerişkin, KAVSİYAD olarak toplumsal sorunlar konusunda çalışmalar yapacaklarını belirterek, ''İlçemizin önemli sorunlarından olan uyuşturucu konusunda halkımızı bilgilendirmek adına yönetim kurulu olarak bu semineri düzenlemek istedik. KAVSİYAD olarak bu konuyu çok önemsiyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Bu anlamda geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkmalıyız. Toplum olarak birbirimizden sorumluyuz. KAVSİYAD olarak toplumu ilgilendiren bu ve benzeri konularda yapılacak her türlü çalışmanın içinde yer alacağız'' dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, uyuşturucunun toplumsal bir sorun olduğunu belirterek, çözümü noktasında ortak projelerle hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Demirtaş, ''KAVSİYAD'ı öncelikle tebrik ediyorum. Toplum açısından çok önem bir konuya temas ettiler. Uyuşturucu çok ciddi bir sorun. Biz de yapılacak olan ve yapılması planlanan çalışmaların her zaman içinde olmaya hazırız'' dedi.

Kavak Kaymakamı Faruk Atar, etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirterek uyuşturucunun büyük bir sorun olduğunu ifade etti. Kaymakam Atar, ''Uyuşturucu ile mücadelede koruyucu tedbirleri almak çok önemli. Ailelerin çocuklarına sahip çıkması bu noktada büyük önem arzetmekte. Uyuşturucu satanlarla devlet gerekli mücadeleyi elinden geldiğince veriyor. Uyuşturucu ile mücadele noktasında düzenlenen bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederim'' dedi.

Konuşmaların ardından uyuşturucudan kurtulmuş gençler, yaşadıklarını ve zorlu dönemleri anlatırken, din görevlisi Barış Derinkök uyuşturucu konusunu dini açıdan değerlendirdi.

Son olarak Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Erdoğan,  'Uyuşturucu Maddeler ile Mücadele' seminer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.