160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

MERVE ÖZCAN'DAN İMZA GÜNÜ

SAMSUN 11.06.2022 - 12:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

MERVE ÖZCAN'DAN İMZA GÜNÜ

Son dönemlerde yazdığı kitaplarla dikkatleri üzerine çeken genç yazar Merve Özcan, Selamet Kitap Kırtasiye’de düzenlenen imza töreninde, Samsunlu okurlarıyla buluştu.
Gözlerini Haramdan Sakın kitabıyla geniş bir kitleye hitap eden, ardından Tan Yeri serisiyle dikkatleri üzerine çeken genç yazar Merve Özcan, Samsun’da okurlarıyla buluştu. Samsunlu okurlarından yoğun ilgi gören Merve Özcan, buluşmaya ev sahipliği yapan Selamet Kitap Kırtasiye’ye de teşekkür etti. Selamet Kitap Kırtasiye’de düzenlenen imza gününde okurlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan 26 yaşındaki genç yazar, “Samsun’da böyle güzel bir ilgiyle karşılanmış olmaktan dolayı son derece mutlu oldum. Kitaplarımın, özellikle genç okurlarıma yön vermesi, destek olması beni gururlandırıyor. Samsun’da kitapseverlerin buluşma noktası olarak bildiğimiz Selamet Kitap Kırtasiye’ye, bu güzel imza gününe yapmış oldukları ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. İmza gününe ev sahipliği yapan Selamet Kitap Kırtasiye sahibi Mustafa Öztürk, “Samsun’un en geniş kitap arşivine sahip olan Selamet, bu misyonu ile birçok değerli yazarın imza gününe de ev sahipliği yapıyor. Özellikle genç ve başarılı yazarların, okurları ile buluşmalarını önemsiyoruz. Bu düşünceden hareketle davetimizi kırmayan genç yazarımız Merve Özcan’a bizler de teşekkür ediyoruz. Güzel bir yazar ve okur buluşması daha gerçekleştirmiş olduk. Yazarları ağırlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Son dönemlerde yazdığı kitaplarla dikkatleri üzerine çeken genç yazar Merve Özcan, Selamet Kitap Kırtasiye’de düzenlenen imza töreninde, Samsunlu okurlarıyla buluştu.

Gözlerini Haramdan Sakın kitabıyla geniş bir kitleye hitap eden, ardından Tan Yeri serisiyle dikkatleri üzerine çeken genç yazar Merve Özcan, Samsun’da okurlarıyla buluştu. Samsunlu okurlarından yoğun ilgi gören Merve Özcan, buluşmaya ev sahipliği yapan Selamet Kitap Kırtasiye’ye de teşekkür etti.

Selamet Kitap Kırtasiye’de düzenlenen imza gününde okurlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan 26 yaşındaki genç yazar, “Samsun’da böyle güzel bir ilgiyle karşılanmış olmaktan dolayı son derece mutlu oldum. Kitaplarımın, özellikle genç okurlarıma yön vermesi, destek olması beni gururlandırıyor. Samsun’da kitapseverlerin buluşma noktası olarak bildiğimiz Selamet Kitap Kırtasiye’ye, bu güzel imza gününe yapmış oldukları ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İmza gününe ev sahipliği yapan Selamet Kitap Kırtasiye sahibi Mustafa Öztürk, “Samsun’un en geniş kitap arşivine sahip olan Selamet, bu misyonu ile birçok değerli yazarın imza gününe de ev sahipliği yapıyor. Özellikle genç ve başarılı yazarların, okurları ile buluşmalarını önemsiyoruz. Bu düşünceden hareketle davetimizi kırmayan genç yazarımız Merve Özcan’a bizler de teşekkür ediyoruz. Güzel bir yazar ve okur buluşması daha gerçekleştirmiş olduk. Yazarları ağırlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.