160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMGİAD STSO YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

EKONOMİ 18.11.2022 - 12:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMGİAD STSO YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Samsun Genç İş İnsanları Derneği Kasım ayı iş yemeğinde Samsun TSO yönetimini ağırladı. TSO Başkanı Murzioğlu, SAMGİAD'ın kendileri için özel bir yeri olduğunu belirterek, ''Gelecek sizsiniz'' dedi.
SAMGİAD Kasım ayı iş yemeği toplantısı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin katılımıyla Ramada Plaza By Wyndham Samsun Oteli'nde gerçekleşti.   BAŞKAN ÖZTEKİN: SAMGİAD YANINIZDA   Yemekte ilk olarak söz alan Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda güven tazeleyerek görevine devam eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek konuşmasına başladı. Başkan Öztekin, ''Yeni dönemde ticaret ve sanayimizin gelişmesini sağlamak, üyelerimizin ticari ve mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, bizlere öncülük ve liderlik etme noktasında titizlikle çalışacağınızdan şüphemiz yoktur. Bu genç ve dinamik ekip sizlerin yanında ve çalışmaya hazır.'' dedi.   SAMGİAD hakkında da bilGİ veren başkan Öztekin, ''SAMGİAD tek derdi üyelerine, şehrine, ülkesine katma değer sağlamak olan bir dernektir. 40'a yakın farklı sektörde 176 üyesi ile şehrimizin kültürel ve ekonomik yapısına katkılar sağlamaya devam etmekte. SAMGİAD bağlı olduğu KARGİF ve TÜGİK'in de en etkin derneklerinden biri olarak çalışmalarını sürdürmekte'' diye konuştu.   Ardından SAMGİAD 2. dönem başkanı Özgür Uyanık ve 5. dönem başkanı Savaş Gömeç birer selamlama konuşması yaptı.   EKONOMİNİN İLERİYE GİRMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ   Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, ''TSO olarak yakın bir dönemde yeni genel kurulumuzu yaptık. 4. defa başkan seçildim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aranızda meclis üyesi ve meslek komitelerinde yer alan arkadaşlarınız var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 4. defa takdir gördüysek demek ki yaptıklarımızın, bugüne kadar verdiğimizin bir emeğin karşılığı olarak görüyorum. TSO şehrin ekonomisine katkısı olan ona önderlik yapan bir kurum. Biz ekonominin çok daha ileriye gitmesi için çok gayret gösteriyoruz'' dedi.   GELECEK SİZSİNİZ   SAMGİAD'ın kendilerinde özel bir yeri olduğunu belirten Başkan Murzioğlu, ''2009'da ilk seçilirken SAMGİAD üyeleri yanımızda yer aldı. Sonrasında SAMGİAD ile ilişkilerimiz her zaman güçlü ve samimi oldu. Sizler nasıl bizim yanımızda iseniz bizler de sizlerin yanınızdayız. Fikirlerinize, önerilerinize ve işbirliklerine her zaman açığız. Gelecek sizsiniz'' diye konuştu.   YENİ ÜYELERE PLAKET   Konuşmaların ardından derneğe yeni katılan üyeler Cahide Tuğba Cilmeli, Atakan Uzun, Burak Tığlı ve Abdülkadir Çebi'ye katılım belgeleri Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, SAMGİAD önceki dönem başkanları Özgür Uyanık ve Savaş Gömeç tarafından verildi.   MURZİOĞLU VE AKYÜZ'E TEŞEKKÜR PLAKETİ   SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin de TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz'e gece anısına teşekkür plaketi verdi.
Samsun Genç İş İnsanları Derneği Kasım ayı iş yemeğinde Samsun TSO yönetimini ağırladı. TSO Başkanı Murzioğlu, SAMGİAD'ın kendileri için özel bir yeri olduğunu belirterek, ''Gelecek sizsiniz'' dedi.

SAMGİAD Kasım ayı iş yemeği toplantısı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin katılımıyla Ramada Plaza By Wyndham Samsun Oteli'nde gerçekleşti.

 
BAŞKAN ÖZTEKİN: SAMGİAD YANINIZDA
 
Yemekte ilk olarak söz alan Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda güven tazeleyerek görevine devam eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek konuşmasına başladı. Başkan Öztekin, ''Yeni dönemde ticaret ve sanayimizin gelişmesini sağlamak, üyelerimizin ticari ve mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, bizlere öncülük ve liderlik etme noktasında titizlikle çalışacağınızdan şüphemiz yoktur. Bu genç ve dinamik ekip sizlerin yanında ve çalışmaya hazır.'' dedi.
 
SAMGİAD hakkında da bilGİ veren başkan Öztekin, ''SAMGİAD tek derdi üyelerine, şehrine, ülkesine katma değer sağlamak olan bir dernektir. 40'a yakın farklı sektörde 176 üyesi ile şehrimizin kültürel ve ekonomik yapısına katkılar sağlamaya devam etmekte. SAMGİAD bağlı olduğu KARGİF ve TÜGİK'in de en etkin derneklerinden biri olarak çalışmalarını sürdürmekte'' diye konuştu.
 
Ardından SAMGİAD 2. dönem başkanı Özgür Uyanık ve 5. dönem başkanı Savaş Gömeç birer selamlama konuşması yaptı.
 
EKONOMİNİN İLERİYE GİRMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ
 
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, ''TSO olarak yakın bir dönemde yeni genel kurulumuzu yaptık. 4. defa başkan seçildim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aranızda meclis üyesi ve meslek komitelerinde yer alan arkadaşlarınız var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 4. defa takdir gördüysek demek ki yaptıklarımızın, bugüne kadar verdiğimizin bir emeğin karşılığı olarak görüyorum. TSO şehrin ekonomisine katkısı olan ona önderlik yapan bir kurum. Biz ekonominin çok daha ileriye gitmesi için çok gayret gösteriyoruz'' dedi.
 
GELECEK SİZSİNİZ
 
SAMGİAD'ın kendilerinde özel bir yeri olduğunu belirten Başkan Murzioğlu, ''2009'da ilk seçilirken SAMGİAD üyeleri yanımızda yer aldı. Sonrasında SAMGİAD ile ilişkilerimiz her zaman güçlü ve samimi oldu. Sizler nasıl bizim yanımızda iseniz bizler de sizlerin yanınızdayız. Fikirlerinize, önerilerinize ve işbirliklerine her zaman açığız. Gelecek sizsiniz'' diye konuştu.
 
YENİ ÜYELERE PLAKET
 
Konuşmaların ardından derneğe yeni katılan üyeler Cahide Tuğba Cilmeli, Atakan Uzun, Burak Tığlı ve Abdülkadir Çebi'ye katılım belgeleri Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, SAMGİAD önceki dönem başkanları Özgür Uyanık ve Savaş Gömeç tarafından verildi.
 
MURZİOĞLU VE AKYÜZ'E TEŞEKKÜR PLAKETİ
 
SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin de TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz'e gece anısına teşekkür plaketi verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.