160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR SAĞLIK VE GÖREV DURUMUNU AÇIKLADI

SAMSUN 04.08.2022 - 17:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR SAĞLIK VE GÖREV DURUMUNU AÇIKLADI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, başlayan tedavi sürecinin ardından görevinin başına döndü. Günlerdir hastalık durumu merak edilen Başkan Demir, bir mesaj yayınlayarak bu konuda bilgilendirme yaptı.
Samsun Haber     Hastalığının öğrenildiği ilk andan itibaren kendisini arayan soran ve dua eden insanların varlığıyla moral bulduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 30 yıla yakındır milletine hizmet ettiğini belirterek, "Ömrüm bitene kadar milletime hizmet edeceğim" dedi.   Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir sağlığıyla ilgili şu sözleri söyledi;   Tedavi süreci başladı, işimin başına döndüm.Hem işimi hem tedavimi sürdüreceğim. Arayan soranlara dönemedim, çoğuna cevap vermek mümkün olmadı. Sağlığım için dua eden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Biz yaratılışa inanan insanlarız. 30 yıla yakındır şehrime, ülkeme, memleketime millet hizmet ediyorum. Bunu da samimi olarak söyleyim ki sadece Allah rızası için yaptım. Doktorlarım hastalığımın akıllı ilaca ve uygulamalara cevap veren bir tür olduğunu söylediler. Yaradan ömrümüzü bitirmediği sürece, hizmete devam. Allah herkesten razı olsun, hepimizin ömrünü bereketli kılsın inşallah. 
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, başlayan tedavi sürecinin ardından görevinin başına döndü. Günlerdir hastalık durumu merak edilen Başkan Demir, bir mesaj yayınlayarak bu konuda bilgilendirme yaptı.

Samsun Haber
 

 

Hastalığının öğrenildiği ilk andan itibaren kendisini arayan soran ve dua eden insanların varlığıyla moral bulduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 30 yıla yakındır milletine hizmet ettiğini belirterek, "Ömrüm bitene kadar milletime hizmet edeceğim" dedi.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir sağlığıyla ilgili şu sözleri söyledi;

 

Tedavi süreci başladı, işimin başına döndüm.Hem işimi hem tedavimi sürdüreceğim. Arayan soranlara dönemedim, çoğuna cevap vermek mümkün olmadı. Sağlığım için dua eden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Biz yaratılışa inanan insanlarız. 30 yıla yakındır şehrime, ülkeme, memleketime millet hizmet ediyorum. Bunu da samimi olarak söyleyim ki sadece Allah rızası için yaptım. Doktorlarım hastalığımın akıllı ilaca ve uygulamalara cevap veren bir tür olduğunu söylediler. Yaradan ömrümüzü bitirmediği sürece, hizmete devam. Allah herkesten razı olsun, hepimizin ömrünü bereketli kılsın inşallah. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.