160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUN'DA CUMARTESİ VE PAZAR HAVA NASIL OLACAK?

SAMSUN 29.07.2022 - 16:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUN'DA CUMARTESİ VE PAZAR HAVA NASIL OLACAK?

Samsun'da uzun süredir yağışlı havalara denk gelen Cumartesi ve Pazar günleri, bu hafta bol güneşli geçecek.
SAMSUN HABER Samsun'da haftalardır deniz planı yapan ancak hafta sonunda hava şartlarının müsaade etmemesi sebebiyle bu isteklerini gerçekleştiremeyenlere Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden güzel haber geldi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün resmi internet sitesinden yayınladığı tahminlere göre, Samsun'da Cumartesi ve Pazar Günü bol güneşli geçecek. İşte Samsun'da beklenen hava tahminleri; 30 Temmuz 2022 Cumartesi Günü; En düşük hava sıcaklığı 20 derece, en yüksek hava sıcaklığı 30 derece. 31 Temmuz 2022 Pazar Günü; En düşük hava sıcaklığı 21 derece, en yüksek hava sıcaklığı 31 derece. Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıklarının düşmesi beklenirken, Aynı gün nem oranının yüzde 94'e ulaşacağı tahmin ediliyor.  
Samsun'da uzun süredir yağışlı havalara denk gelen Cumartesi ve Pazar günleri, bu hafta bol güneşli geçecek.

SAMSUN HABER


Samsun'da haftalardır deniz planı yapan ancak hafta sonunda hava şartlarının müsaade etmemesi sebebiyle bu isteklerini gerçekleştiremeyenlere Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden güzel haber geldi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün resmi internet sitesinden yayınladığı tahminlere göre, Samsun'da Cumartesi ve Pazar Günü bol güneşli geçecek. İşte Samsun'da beklenen hava tahminleri;

30 Temmuz 2022 Cumartesi Günü;
En düşük hava sıcaklığı 20 derece, en yüksek hava sıcaklığı 30 derece.

31 Temmuz 2022 Pazar Günü;
En düşük hava sıcaklığı 21 derece, en yüksek hava sıcaklığı 31 derece.

Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıklarının düşmesi beklenirken, Aynı gün nem oranının yüzde 94'e ulaşacağı tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.