160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUN'DA METAMFETAMİN BASKINI!

SAMSUN 19.09.2022 - 13:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUN'DA METAMFETAMİN BASKINI!

Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda, 2 kilo 976 gram metamfetamin ele geçirildi! Olayla ilgili biri kadın dört kişi gözaltına alındı.
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından takip ve çalışmalar sonucunda, Canik İlçesi Toptepe Mahalesinde 2 kilo 976 gram metamfetamin adlı uyuşturucu ele geçirildi. Canik İlçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı istihbar edilen A.E., A.Y. ve K.D. isimli şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, olayla ilgisi olan D.Ç. isimli kadın da Atakum İlçesinde yakalandı. Şahıslar ilk sorgularının ardından, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suundan Samsun Adliyesine sevk edildi.
Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda, 2 kilo 976 gram metamfetamin ele geçirildi! Olayla ilgili biri kadın dört kişi gözaltına alındı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından takip ve çalışmalar sonucunda, Canik İlçesi Toptepe Mahalesinde 2 kilo 976 gram metamfetamin adlı uyuşturucu ele geçirildi. Canik İlçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı istihbar edilen A.E., A.Y. ve K.D. isimli şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, olayla ilgisi olan D.Ç. isimli kadın da Atakum İlçesinde yakalandı.

Şahıslar ilk sorgularının ardından, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suundan Samsun Adliyesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.