160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUN'DA SAĞLIK SİSTEMİ ÇÖKTÜ

SAMSUN 01.07.2022 - 11:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUN'DA SAĞLIK SİSTEMİ ÇÖKTÜ

Samsun’da devlet hastanelerinde sistem çöktü! Binlerce hasta ve yakınını 5 gündür mağdur eden sistem hatası, sağlık çalışanlarını da zor durumda bırakıyor.
Samsun’da günlerdir süren sağlık çilesi devam ediyor. Şehirdeki devlet hastanelerinde hızla yayılan ve kısa sürede tüm hastaneleri etkisi altına alan ‘SİSTEM SORUNU’ günlerdir çözülemiyor. Söz konusu sorundan dolayı hastanelerde sağlık hizmetleri kilitlenirken, binlerce hasta ve hasta yakını mağdur oldu. Sağlık çalışanlarını da zor durumda bırakan sistem sorununda 5. gün geride kalırken, konuyla ilgili olarak net bir bilgi henüz verilmedi.   Çözülemeyen sistem sorunu nedeniyle, hastanelerde muayenelerin yapılamadığı, MR ve Tomografi gibi önemli sağlık etkenlerinin kullanılamadığı ve randevuların iptal edildiği bilgisine ulaşılırken, sorunun ne zaman çözülebileceğine dair bir bilgilendirme de yapılamıyor!
Samsun’da devlet hastanelerinde sistem çöktü! Binlerce hasta ve yakınını 5 gündür mağdur eden sistem hatası, sağlık çalışanlarını da zor durumda bırakıyor.

Samsun’da günlerdir süren sağlık çilesi devam ediyor. Şehirdeki devlet hastanelerinde hızla yayılan ve kısa sürede tüm hastaneleri etkisi altına alan ‘SİSTEM SORUNU’ günlerdir çözülemiyor.


Söz konusu sorundan dolayı hastanelerde sağlık hizmetleri kilitlenirken, binlerce hasta ve hasta yakını mağdur oldu. Sağlık çalışanlarını da zor durumda bırakan sistem sorununda 5. gün geride kalırken, konuyla ilgili olarak net bir bilgi henüz verilmedi.

 

Çözülemeyen sistem sorunu nedeniyle, hastanelerde muayenelerin yapılamadığı, MR ve Tomografi gibi önemli sağlık etkenlerinin kullanılamadığı ve randevuların iptal edildiği bilgisine ulaşılırken, sorunun ne zaman çözülebileceğine dair bir bilgilendirme de yapılamıyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.