160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUN ERKUT PREFABRİK EV SAHİBİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

SAMSUN 23.07.2022 - 12:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUN ERKUT PREFABRİK EV SAHİBİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Samsun’da uzun yıllardır hizmet veren Erkut Prefabrik, birbirinden şık prefabrik ev tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
Pandemi dönemiyle birlikte popüler hale gelen prefabrik evler, doğa ile iç içe yaşamak isteyenlerin, kırsal kesimlere kaçarak şehir gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin başlıca tercihi oldu. Samsun merkezli olarak hizmet veren Erkut Prefabrik, prefabrik ev hayali kuranların bu isteğine yanıt vererek, yüzlerce müşterisini ev sahibi yaptı. Samsun Erkut Prefabrik markası ile yüzlerce insanı prefabrik ev sahibi yaptıklarını söyleyen Erkut Erbil, farklı modellerde onlarca farklı tasarıma sahip olduklarını belirterek, “Özellikle pandemi süreciyle birlikte, insanlar kırsal alanlara yöneldi. Kalabalık şehir hayatından da uzak durmak isteyenler, prefabrik evler aracılığı ile bu isteklerine ulaşmaya başladı. Biz de bu ihtiyaçtan hareketle, çalışmalarımızı daha da genişleterek, prefabrik ev sektörünü başka bir boyuta taşıdık. Yüzlerce müşterimizi, prefabrik ev sahibi yaptık” dedi. Prefabrik evlerin birçok avantajı da beraberinde getirdiğine dikkat çeken Erkut Erbil, “Müşterilerimiz, belirledikleri arsa, tarla gibi alanlarına prefabrik evler kurarak, hayallerini gerçekleştiriyor. Erkut Prefabrik olarak biz, kısa sürede belirtilen alana, istenilen tasarımları kazandırıyoruz. Kullanım açısından hem kolaylık sağlayan hem de keyif veren evlerimiz, uygun fiyat seçenekleriyle de cazip hale geliyor. Arsasına, tarlasına, bu şık tasarımları kazandırmak isteyenleri mutlaka Erkut Prefabrik’e bekliyoruz” diye konuştu. Birbirinden şık prefabrik ev tasarımlarını www.erkutprefabrik.com adresinden ve @erkutprefabrik Instagram sayfasından müşterilerinin beğenisine sunan Erkut Prefabrik’e, 0543 945 31 57 numaralı telefondan da ulaşılabiliyor.
Samsun’da uzun yıllardır hizmet veren Erkut Prefabrik, birbirinden şık prefabrik ev tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Pandemi dönemiyle birlikte popüler hale gelen prefabrik evler, doğa ile iç içe yaşamak isteyenlerin, kırsal kesimlere kaçarak şehir gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin başlıca tercihi oldu. Samsun merkezli olarak hizmet veren Erkut Prefabrik, prefabrik ev hayali kuranların bu isteğine yanıt vererek, yüzlerce müşterisini ev sahibi yaptı.


Samsun Erkut Prefabrik markası ile yüzlerce insanı prefabrik ev sahibi yaptıklarını söyleyen Erkut Erbil, farklı modellerde onlarca farklı tasarıma sahip olduklarını belirterek, “Özellikle pandemi süreciyle birlikte, insanlar kırsal alanlara yöneldi. Kalabalık şehir hayatından da uzak durmak isteyenler, prefabrik evler aracılığı ile bu isteklerine ulaşmaya başladı. Biz de bu ihtiyaçtan hareketle, çalışmalarımızı daha da genişleterek, prefabrik ev sektörünü başka bir boyuta taşıdık. Yüzlerce müşterimizi, prefabrik ev sahibi yaptık” dedi.


Prefabrik evlerin birçok avantajı da beraberinde getirdiğine dikkat çeken Erkut Erbil, “Müşterilerimiz, belirledikleri arsa, tarla gibi alanlarına prefabrik evler kurarak, hayallerini gerçekleştiriyor. Erkut Prefabrik olarak biz, kısa sürede belirtilen alana, istenilen tasarımları kazandırıyoruz. Kullanım açısından hem kolaylık sağlayan hem de keyif veren evlerimiz, uygun fiyat seçenekleriyle de cazip hale geliyor. Arsasına, tarlasına, bu şık tasarımları kazandırmak isteyenleri mutlaka Erkut Prefabrik’e bekliyoruz” diye konuştu.


Birbirinden şık prefabrik ev tasarımlarını www.erkutprefabrik.com adresinden ve @erkutprefabrik Instagram sayfasından müşterilerinin beğenisine sunan Erkut Prefabrik’e, 0543 945 31 57 numaralı telefondan da ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.