160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUNSPOR TARAFTAR GRUPLARI, PASSOLİG YÖNETİMİNİ TOPA TUTTU!

SPOR 23.08.2022 - 16:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUNSPOR TARAFTAR GRUPLARI, PASSOLİG YÖNETİMİNİ TOPA TUTTU!

Yıllardır yaşanan 'STAD' sorunlarına tepki gösteren Samsunspor Taraftar Grupları, Passolig ve NETAŞ yönetimlerini hedef alarak, "Bizi mağdur etmek kimsenin ne hakkı ne haddi!" dedi. Samsunsporlular, Samsun Valisi Zülkif Dağlı'dan da destek istedi.
Samsunspor Taraftar Grupları yayınladıkları ortak açıklama ile Passolig ve NETAŞ yönetimlerine tepki gösterdi!   KAMUOYUNUN DİKKATİNE!   Yıllardır yaşadığımız ve son olarak Samsunspor - Eyüpspor maçı öncesinde ve sonrasında iyice kontrolden çıkan olaylar karşısında son derece üzgünüz. Samsunspor’a gönül vermiş binlerce taraftarın maruz kaldığı bu çilenin tek bir sebebi vardır! O da teknolojinin gerisindeki imkanlarla hizmet veren ve bizleri mağdur eden Passolig ve NETAŞ şirketleridir! Turnikelere hakim olamayan, ellerindeki tabletleri çalışmayan, uzun kuyrukların ve izdihamların oluşmasına sebep olan Passolig ve NETAŞ, ortaya çıkan bu mağduriyeti bir an önce gidermelidir! Taraftarlarımızı adeta çileden çıkartan sorunlar zincirine karşı Samsunspor Yönetimi ve İl Emniyet Müdürlüğümüz gerekli girişimlerde bulunarak, sorumluluklarını yerine getirmiştir! Ancak bütün girişimlere rağmen Passolig ve NETAŞ yöneticileri üç maymunu oynamaktadır.   Passolig ve NETAŞ çalışanlarının ‘internetimiz çekmiyor, tabletlerimiz eski” gibi ucuz bahanelerin arkasına sığındığı, çıkış kapılarının dahi çalışmadığı bu mağduriyet, ciddi bir gerginlik yaratmaktadır. Maç öncesi ve sonrası, Samsunspor aşığı taraftarlarımız ile hem Samsunspor yönetimini hem de polisimizi karşı karşıya getiren bu sorunların öncelikli muhatabı olan Passolig ve NETAŞ bir an önce eksiklerini gidermeli ve bu utanç görüntülerine son vermelidir. Taraftarıyla, yönetimiyle, takımıyla Samsunspor büyük bir ailedir, örnek bir camiadır! Bu büyük ailenin tek bir ferdini bile mağdur etmek, kimsenin ne haddi ne de hakkıdır! Passolig ve NETAŞ gibi köklü şirketlere bu tablo yakışmamaktadır.   Samsunspor'a gönül vermiş binlerce insanın mağdur edildiği bu olaylar karşısında Samsun Valimiz Sayın Zülkif Dağlı'nın da duyarsız kalmayacağına olan inancımız tamdır. Allah korusun, stadı acil şekilde terk etmemiz gereken ciddi bir olumsuzluk karşısında tamamen çaresiz kalacağımızın ve çıkış kapılarında yaşanabilecek bir izdiham halinde büyük felaketlerin yaşanabileceğini öngörmek gerekiyor. Bu konuda Sayın Valimizden önemli bir adım bekliyoruz. Samsunspor Taraftar Grupları
Yıllardır yaşanan 'STAD' sorunlarına tepki gösteren Samsunspor Taraftar Grupları, Passolig ve NETAŞ yönetimlerini hedef alarak, "Bizi mağdur etmek kimsenin ne hakkı ne haddi!" dedi. Samsunsporlular, Samsun Valisi Zülkif Dağlı'dan da destek istedi.

Samsunspor Taraftar Grupları yayınladıkları ortak açıklama ile Passolig ve NETAŞ yönetimlerine tepki gösterdi!


 

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

 

Yıllardır yaşadığımız ve son olarak Samsunspor - Eyüpspor maçı öncesinde ve sonrasında iyice kontrolden çıkan olaylar karşısında son derece üzgünüz. Samsunspor’a gönül vermiş binlerce taraftarın maruz kaldığı bu çilenin tek bir sebebi vardır! O da teknolojinin gerisindeki imkanlarla hizmet veren ve bizleri mağdur eden Passolig ve NETAŞ şirketleridir! Turnikelere hakim olamayan, ellerindeki tabletleri çalışmayan, uzun kuyrukların ve izdihamların oluşmasına sebep olan Passolig ve NETAŞ, ortaya çıkan bu mağduriyeti bir an önce gidermelidir! Taraftarlarımızı adeta çileden çıkartan sorunlar zincirine karşı Samsunspor Yönetimi ve İl Emniyet Müdürlüğümüz gerekli girişimlerde bulunarak, sorumluluklarını yerine getirmiştir! Ancak bütün girişimlere rağmen Passolig ve NETAŞ yöneticileri üç maymunu oynamaktadır.

 

Passolig ve NETAŞ çalışanlarının ‘internetimiz çekmiyor, tabletlerimiz eski” gibi ucuz bahanelerin arkasına sığındığı, çıkış kapılarının dahi çalışmadığı bu mağduriyet, ciddi bir gerginlik yaratmaktadır. Maç öncesi ve sonrası, Samsunspor aşığı taraftarlarımız ile hem Samsunspor yönetimini hem de polisimizi karşı karşıya getiren bu sorunların öncelikli muhatabı olan Passolig ve NETAŞ bir an önce eksiklerini gidermeli ve bu utanç görüntülerine son vermelidir. Taraftarıyla, yönetimiyle, takımıyla Samsunspor büyük bir ailedir, örnek bir camiadır! Bu büyük ailenin tek bir ferdini bile mağdur etmek, kimsenin ne haddi ne de hakkıdır! Passolig ve NETAŞ gibi köklü şirketlere bu tablo yakışmamaktadır.

 

Samsunspor'a gönül vermiş binlerce insanın mağdur edildiği bu olaylar karşısında Samsun Valimiz Sayın Zülkif Dağlı'nın da duyarsız kalmayacağına olan inancımız tamdır. Allah korusun, stadı acil şekilde terk etmemiz gereken ciddi bir olumsuzluk karşısında tamamen çaresiz kalacağımızın ve çıkış kapılarında yaşanabilecek bir izdiham halinde büyük felaketlerin yaşanabileceğini öngörmek gerekiyor. Bu konuda Sayın Valimizden önemli bir adım bekliyoruz.


Samsunspor Taraftar Grupları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.