160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ULUSAL MARKET ZİNCİRLERİ BAFRA TSO SEÇİMLERİNDE NEDEN OY KULLANACAK?

SAMSUN 29.09.2022 - 13:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ULUSAL MARKET ZİNCİRLERİ BAFRA TSO SEÇİMLERİNDE NEDEN OY KULLANACAK?

Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent İlçesini yakından ilgilendiren Bafra TSO seçimlerinde, ulusal market zincirlerinin de oy kullanacak olmasına tepkiler büyüyor!
Bafra TSO seçimleri öncesinde, bölgede deposu ya da satışı yeri bulunan ulusal market zincirlerinin de oy kullanacak olması, iş insanlarını rahatsız etti! Bu durumu, "Bölgedeki iş insanlarının iradesini yok saymak ve ipotek koymak" olarak değerlendiren iş insanları, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar'ın bu hamlesine tepki gösteriyor.   Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent İlçelerindeki iş insanlarını çok yakından ilgilendiren Bafra TSO seçimlerine 2 gün kala, bölgede deposu ya da satışı yeri bulunan ulusal market zincirlerinin de oy kullanacak olmasına tepkiler artıyor. Şaşırtan hamle sonrasında Bafra TSO Başkanı Göksel Başar'a tepki gösteren çok sayıda iş insanının konuyu, "Göksel Başar, bölge iş insanlarıyla arasına mesafe koyduğu için mi, dışarıdan oy desteği almaya çalışıyor" şeklinde yorumladığı öğrenildi.   Bilindiği gibi Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerindeki iş insanları, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde yer alıyor. Bu 4 önemli ilçedeki yatırımcı ve iş insanının merakla beklediği seçimler öncesinde, ulusal market zincirlerinin oy kullanacak olmasına, mevcut yönetimden de, yönetime aday olan diğer ekipten de tepkiler olduğu bilgisine ulaşılırken, yapılan bu hamle, "Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent bölgesindeki iş insanlarının iradesine ipotek koymak ve yok saymak" olarak değerlendirildi.
Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent İlçesini yakından ilgilendiren Bafra TSO seçimlerinde, ulusal market zincirlerinin de oy kullanacak olmasına tepkiler büyüyor!

Bafra TSO seçimleri öncesinde, bölgede deposu ya da satışı yeri bulunan ulusal market zincirlerinin de oy kullanacak olması, iş insanlarını rahatsız etti! Bu durumu, "Bölgedeki iş insanlarının iradesini yok saymak ve ipotek koymak" olarak değerlendiren iş insanları, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar'ın bu hamlesine tepki gösteriyor.

 

Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent İlçelerindeki iş insanlarını çok yakından ilgilendiren Bafra TSO seçimlerine 2 gün kala, bölgede deposu ya da satışı yeri bulunan ulusal market zincirlerinin de oy kullanacak olmasına tepkiler artıyor. Şaşırtan hamle sonrasında Bafra TSO Başkanı Göksel Başar'a tepki gösteren çok sayıda iş insanının konuyu, "Göksel Başar, bölge iş insanlarıyla arasına mesafe koyduğu için mi, dışarıdan oy desteği almaya çalışıyor" şeklinde yorumladığı öğrenildi.

 

Bilindiği gibi Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerindeki iş insanları, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde yer alıyor. Bu 4 önemli ilçedeki yatırımcı ve iş insanının merakla beklediği seçimler öncesinde, ulusal market zincirlerinin oy kullanacak olmasına, mevcut yönetimden de, yönetime aday olan diğer ekipten de tepkiler olduğu bilgisine ulaşılırken, yapılan bu hamle, "Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent bölgesindeki iş insanlarının iradesine ipotek koymak ve yok saymak" olarak değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.