160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ SAMSUN'DA!

SAMSUN 16.08.2022 - 15:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ SAMSUN'DA!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi program gerçekleştirmek üzere Samsun'a geliyor.
Son dönemlerde özellikle mülteci sorununa yönelik açıklamalarla dikkat çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun'da gerçekleştirilecek programlara katılacak. 17 Ağustos 2022 Çarşamba Günü 09.00'da Amasya'nın Merzifon İlçesinden Samsun'a hareket edecek olan Genel Başkan Ümit Özdağ, saat: 11.00'da Bafra İlçesinde şehit aileleri ile buluşacak. 11.30'da Bafra Ticaret Odasını ziyaret edecek olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 12.00'da Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığının açılışını gerçekleştirecek.   Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Samsun programı kapsamında 15.00'da Tütün İskelesinde büyük bir buluşma gerçekleştirecek. Kendisine gönül verenlerle Tütün İskelesinde buluşacak olan Genel Başkan Ümit Özdağ, daha sonra Zafer Partisi İl Başkanlığında basın açıklaması yapacak. Açıklamanın ardından şehir merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirecek olan Genel Başkan Ümit Özdağ daha sonra bir canlı yayına katılacak.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi program gerçekleştirmek üzere Samsun'a geliyor.

Son dönemlerde özellikle mülteci sorununa yönelik açıklamalarla dikkat çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun'da gerçekleştirilecek programlara katılacak. 17 Ağustos 2022 Çarşamba Günü 09.00'da Amasya'nın Merzifon İlçesinden Samsun'a hareket edecek olan Genel Başkan Ümit Özdağ, saat: 11.00'da Bafra İlçesinde şehit aileleri ile buluşacak. 11.30'da Bafra Ticaret Odasını ziyaret edecek olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 12.00'da Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığının açılışını gerçekleştirecek.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Samsun programı kapsamında 15.00'da Tütün İskelesinde büyük bir buluşma gerçekleştirecek. Kendisine gönül verenlerle Tütün İskelesinde buluşacak olan Genel Başkan Ümit Özdağ, daha sonra Zafer Partisi İl Başkanlığında basın açıklaması yapacak. Açıklamanın ardından şehir merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirecek olan Genel Başkan Ümit Özdağ daha sonra bir canlı yayına katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.