Başkan Demir ile Başkan Deveci'nin Arası mı Bozuldu?

Çok iyi anlaştıkları ve iyi birer dost oldukları bilinen AK Partili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin arası mı bozuldu? Başkan Deveci'den, eski dostuna sağlam salvo!

GEÇMİŞTEN GELEN DOSTLUK
AK Partili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin arasından su sızmadığı biliniyordu. Geçmişe dayanan dostlukları olduğu sıkça konuşulan ve Cemil Deveci'nin, bir dönem Mustafa Demir'in avukatlığını yaptığı da öne sürülüyordu!

ARALARI MI BOZULDU?
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, geçtiğimiz süreçte sık sık Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret ederek özel görüşmeler gerçekleştiriyordu. Bu görüşmelerden fotoğraflar paylaşmayı da ihmal etmeyen Başkan Deveci, Başkan Demir'in kedisi Mayıs ile de yakından ilgileniyordu. AK Parti ve CHP kanadında bu yakın ilişkinin rahatsızlığa sebep olduğu bilinirken, ikilinin arasının son günlerde bozulmaya başladığı da öne sürülüyordu. Bu iddiayı doğrulayan ilk hamle, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'den geldi.

DEVECİ, DEMİR'İ HEDEFE KOYDU!
Önceki gün Samsun'u etkisi altına alan sağanak yağışın ardından, Atakum İlçesinde bir çok notkada su baskınları yaşanmış, çok sayıda araç mahsur kalmıştı. Vatandaşların gösterdiği büyük tepki üzerine Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, hem belediye hesabından hem de kişisel hesabından bir paylaşım yaparak, Samsun Büyükşehir Belediyesini hedefe koydu.

Başkan Cemil Deveci şu sözlerle Samsun Büyükşehir Belediyesine yüklendi;

SU BASKINI YAŞANAN ALANLAR, SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SORUMLULUĞUNDA OLUP, ÇARPIK KENTLEŞME VE ALTYAPI EKSİKLİKLERİNDEN KAYNAKLANMAKTADIR!

BAŞKAN DEMİR'İ KIZDIRAN HAMLE
Atakum'da yaşanan su baskınları sonucu haklı tepkilerini dile getiren vatandaşların hedefine direkt olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i koyan Başkan Deveci'ye, karşı bir hamle gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Büyükşehir Belediyesindeki bazı kaynaklara göre Başkan Mustafa Demir'in, Cemil Deveci'nin bu hamlesine çok kızdığı öğrenildi.