Emrah Baştan; Yapılamayanları Yapmaya Geliyorum!

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Baştan, Tekkeköy İlçesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tekkeköy İlçesinin geleceğini inşa etmek için göreve hazır olduğuna dikkat çeken Emrah Baştan, "Tekkeköy'de değişim sürecini başlatmak, geleceğini inşa etmek için hazırım, kararlıyım" dedi.

"YAPILAMAYANLARI YAPMAYA GELİYORUM!"
Tekkeköy İlçesinin turizmden sanayiye, istihdamdan sosyal etkinliklere kadar gelişimi için projelerinin hazır olduğunu söyleyen AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Baştan, "AK Parti'nin yerel yönetimlerde önceliği, gönül belediyeciliğidir. Bu düşünceden hareketle yola çıktım. Kapıları herkese açık, bir kesimi değil her kesimi kucaklayan belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğim. Belediye rutin hizmetlerinde yapılması gerekenler fazlasıyla yapılacak ama biz bugüne kadar yapılamayanları da yapmaya geliyorum. Tekkeköy sevdalısı bir ekip ve ilçemizin geleceğini inşa edecek projelerle, değişim sürecini başlatmak için göreve hazırım, kararlıyım" diye konuştu.

"TEKKEKÖY ÇOK DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR"
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yönetim noktasında kendisinin en önemli yol göstericisi olduğunu kaydeden Emrah Baştan, "Tekkeköy İlçesinde yapılacak çok iş, hayata geçirilecek çok proje var. Hemşerilerimizin yaşam kalitesini arttıracak bu çalışmaları hızla gerçekleştireceğiz. Bunu yapacak inancım, gücüm, gençliğim var. Yöneticilik konusunda kendime, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek alıyor ve yol gösterici olarak görüyorum. Bütün bunların ışığında, ilçemizi hak ettiği noktaya ulaştıracağım. Tekkeköy, çok daha fazlasını hak ediyor" şeklinde konuştu.