İlkadım'da Sarı Çizgiyi Geçen Kafeciler Yandı!

İlkadım İlçesindeki işlek cadde ve sokaklardaki kafe ve restoranların yaya ulaşımına engel olduğu yönündeki şikayetlerin artması üzerine, İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler 110 santimetre kuralını uygulamaya başladı! Sarı çizgiyi aşana ceza yazılacak!

Samsun'un İlkadım İlçesinde çok sayıda kafe ve restoranın cadde ve sokakları işgal etmesi üzerine düğmeye basan İlkadım Belediyesi, 110 santimetre kuralını hızlı şekilde uygulamaya başladı. İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, gerçekleştirilen uygulama dahilinde, ilçedeki cadde ve sokaklardaki işletmelerin önüne sarı çizgiler çekerek, bu çizgileri ihlal etmeleri halinde cezai işlem uygulayacaklarını bildirdi.

İlkadım İlçesinde kafe ve restoranlara yönelik başlatılan 100 santimetre kuralıyla ilgili açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "İlçemizde faaliyet gösteren kafe ve restoranlara yönelik işgal sınır çizgisi denetimi gerçekleştirmiştik. Bu denetimlerin ardından işgal sınır çizgisi 110 santimetre olarak belirlendi. Belirlenen sınırı ise boya ile belirginleştirdik. Vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu ulaşımı için, esnaflarımızdan bu çizgiyi ihlal etmemelerini rica ediyorum. Bundan sonraki süreçte de kafe ve restoranlara yönelik işgal sınır çizgisi denetimlerimize devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin konforunu ve güvenini daima ön planda tutuyor, her anlarında yanlarında olabilmek için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.