Tanıtım ve Medya Başkanı Arzu Şenkan Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti'de yaşanan aday adaylığı yarışına, İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Arzu Şenkan da katıldı. Uzun yıllardır teşkilat kadrolarında yer alan ve 5 yıldır da AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı olarak görev yapan Arzu Şenkan, "Bu kutlu davada bir gün bile olsun geride durmayan, her zaman ‘varım’ diyen bir AK Partili olarak, davamı TBMM çatısı altında sürdürmek gibi bir hedefim var. Bu hedefimden hareketle ve davama olan büyük inancımla AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptım" diye konuştu.

"AK KADROLARDA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"
AK Parti teşkilatlarının bir mensubu olmaktan dolayı her zaman gurur duyduğunu söyleyen Arzu Şenkan, "Türkiye’nin değişimine ve gelişimine imza atan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yürüyen ve ömrünün yarısına yakın süreyi AK Parti çatısı altında görev alarak geçiren bir dava insanıyım. Teşkilatlarımızın bel kemiği olarak gördüğüm AK Parti Kadın Kollarının bir, mensubu ve parçası olmaktan dolayı büyük bir gurur ve onur duyduğumu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

ERDOĞAN İLE KAZANAN YİNE TÜRKİYE OLACAK!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Cumhur İttifakının sandıktan zaferle çıkacağına inandığını söyleyen Arzu Şenkan, "Milletimiz, 2002 seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, AK Parti’yi tek başına iktidara getirmiştir. Bu büyük teveccühe karşılık olarak, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan söz verdiği ‘Güçlü Türkiye’ için dur durak demeden üretmiş, çalışmış ve ömrünü bu hedefe ulaşmaya adamıştır. AK davaya inanmış bir teşkilat mensubu olarak, bu mücadelenin bir parçası ve şahidi olmaktan dolayı kendimi şanslı sayıyorum. Tıpkı 21 sene önce olduğu gibi 2023 seçimlerinde de milletimiz yeniden sandık başına giderek, ülkesinin geleceğini belirleyecek kararı verecek. Bu kararın adı yine Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bu kararın adı yine Cumhur İttifakı olacak. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla, yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"BÖLGEMİN, ŞEHRİMİN SESİ OLMAK İSTİYORUM"
AK Parti kadrolarında milletvekili olarak yer almak istediğini ve bu heyecan ile aday adaylığını açıkladığını ifade eden Arzu Şenkan, "Bu kutlu davada bir gün bile olsun geride durmayan, her zaman ‘varım’ diyen bir AK Partili olarak, davamı TBMM çatısı altında sürdürmek gibi bir hedefim var. Bu hedefimden hareketle ve davama olan büyük inancımla AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Genel başkanından, mahalle başkanına kadar, ‘Türkiye Yüzyılı’ heyecanı içerisinde olan partimin milletvekili olmak, ülkemin, bölgemin, şehrimin sesi olarak Reis’imin yanında olmak istiyorum. Aday adaylığı sürecinin partimiz adına hayırlar getirmesini diliyor, tüm AK Parti aileme sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu birlik ve beraberlik içerisinde 2023 seçimlerinden bir kez daha zaferle çıkmayı nasip eylesin inşallah" şeklinde konuştu.