Sedat Öksüzoğlu Kaleme Aldı; Samsun Onu İstemiyor!

Gazeteci Sedat Öksüzoğlu, Samsun'da son günlerin en çok konuşulan konusunu kaleme aldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in, yeniden aday olup olmayacağına dair değerlendirmelerde bulunan Sedat Öksüzoğlu'nun, siyasi kulislerden de sızan bilgiler ışında kaleme aldığı o yazısı;

AK Parti'de Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için mevcut başkan Mustafa Demir'e yeniden görev verilmeyeceği, siyasi kulislerde konuşulmaya başladı. AK Parti Genel Merkezinin Samsun'da gerçekleştirdiği anketlerde çok düşük oy aldığı öne sürülen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in, sağlık gerekçeleri de öne sürülerek yeniden aday gösterilmemesi bekleniyor.

Hayata geçirdiği projelerinin neredeyse tamamı yargıya taşınan ve bir çoğu hakkında yürütmeyi durdurma kararı çıkan Mustafa Demir'in, geride bıraktığı 4,5 yıla çok sayıda tartışma sığdırdığı da herkesin malumu. Sivil Toplum Kuruluşlarından, gazetecilere, yerel yöneticilerden, bürokratlara kadar, şehrin her kesimiyle gerginlik içerisinde olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu haliyle sosyal medyanın da en çok eleştirilen belediye başkanlarının arasında lider konumda!

Ortak akıldan uzak, 'ben yaptım oldu' anlayışı ile hareket eden Mustafa Demir'in bu tavrına, muhalif kesimden daha çok AK Partililerin tepki gösterdiği biliniyor. Yeniden belediye başkanı olmaması için parti içi kulislerin hızlandığı, Ankara ölçeğinde önemli görüşmeler yapıldığı herkesin dilinde.

.YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!