Cevat Öncü'den Mustafa Demir'e "Samimiyetsiz" Göndermesi!

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında düzenlediği kahvaltıda, Samsun'daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluştu. Panaroma Otel'de düzenlenen kahvaltı programında, gazetecilerin çalışma şartlarını iyi bildiğini söyleyen Cevat Öncü, gazetecilik mesleğine duyduğu saygıya değindi.

Seçimleri kazancaklarını ve Samsun'a yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyleyen CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, "Şehrin tüm sorunlarını iyi biliyorum. Biz bu sorunları çözdüğümüzde, "Bu kadar kolay mıydı?" diyeceksiniz. İstihdam başta olmak üzere, ihtiyaç duyulan her alanda olacağız. Ulaşımdaki sorunları kısa sürede çözeceğiz. Su faturalarının, elektrik faturalarından fazla geldiği bir dönemi yaşıyoruz. Su kullanım bedellerini düşüreceğiz" diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in, önümüzdeki dönem olmayacak olmasına rağmen kredi talebinde bulunmasını ve belediyeye yeni işçi almasını samimi bulmadığını söyleyen Cevat Öncü, "Seçime bu kadar kısa süre kalmışken, kredi talebinde bulunulması da, yeni işçi alınmasını da doğru bulmuyorum. Samimiyetsiz bir yaklaşım olarak değerlendiriyorum" dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney'in, adaylık açıklamasında sert ifadeler kullandığına dikkat çeken CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Adem Güney'in, "Siyasete ticaret karıştı" şeklindeki ifadelerine dikkat çekti. Cevat Öncü, "Birbirlerini en iyi onlar bilir. Ben o konulardan anlamam" diye konuşarak göndermede bulundu.