MHP İlkadım Kadın Kolları Merve Ayar'a Emanet!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine Yüksek Mimar Merve Ayar atandı. MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk'un görev tebliğini gerçekleştirdiği Merve Ayar, İlkadım İlçesinde MHP'nin gücüne güç katmak için çalışacağını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisinin, İlkadım İlçesinde güçlü bir teşkilat yapısına sahip olduğunu söyleyen MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, "Partimizin güçlü bir teşkilat yapısı var. Bu yapı içerisinde, özellikle kadın dava arkadaşlarımızın etkisi çok büyük. Atamasını gerçekleştirdiğimiz MHP İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksek Mimar Merve Ayar'a bu zorlu ve önemli görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olduğunu söyleyen İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksek Mimar Merve Ayar, "Davama yürekten bağlıyım. Bu bağlılımdan hareketle üstlendiğim yeni görevimde üzerime düşeni fazlasıyla yapacağıma inanıyorum. Bu anlamda bana duyulan güveni boşa çıkartmayacağım. Zaten güçlü olan kadın teşkilat yapımızı daha da güçlendireceğim" diye konuştu.

Memleket Samsun Haber Sitesi