Samsunspor Taraftarı Pazar Gününe Damga Vuracak!

Samsunspor Taraftar Grupları, Samsunspor - Fenerbahçe maçına damgasını vurmaya hazırlanıyor!

Samsun'da 20 Ekim 2024 Pazar Günü oynanacak olan Samsunspor - Fenerbahçe karşılaşması öncesi heyecan yükselirken, Samsunspor Taraftar Gruplarının hazırlıkları da hız kesmeden sürüyor. Maç öncesi şehir merkezinde büyük bir kortej gerçekleştirmeyi planlayan Samsunsporlular, daha sonra da 19 Mayıs Stadyumunda tüm tribünlerde gerçekleştirilecek koreografiler için hazırlanıyor.

Samsunspor Taraftar Grupları yaptıkları açıklamada, "20 Ekim 2024 Pazar Günü Saat: 16.00'da Şehir Kulübü önünde toplanarak, Çiftlik Caddesi boyunca büyük bir kortej gerçekleştireceğiz. Kortejin ardından da Lise Caddesi üzerinden, İlkadım Belediyesi tarafından hazır bekletilecek otobüsler ile Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım sağlayacak olan tramvaylarla 19 Mayıs Stadyumuna hareket edeceğiz. Stadyumda da tüm tribünlerimizde koreografiler gerçekleştirerek maçın heyecanına coşku da katacağız" ifadelerine yer verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'a teşekkür eden Samsunspor Taraftar Grupları, "Kortejin ardından taraftarlarımızın stadyuma hızlı bir şekilde gitmesi için düğmeye basarak ulaşım desteği sağlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'a teşekkür ediyoruz. Tüm Samsunluları, Samsunsporluları, bu büyük coşkunun bir parçası olmaya ve heyecanı paylaşmaya davet ediyoruz. Maç günü Saat: 16.00'dan son düdük çalınana kadar coşkumuzu ve desteğimizi kesmeyeceğiz" şeklinde ortak bir açıklama yaptı.

Memleket Samsun Haber Sitesi