160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ALPER AYDEMİR NEYİN PEŞİNDE?

SAMSUN 08.09.2022 - 12:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ALPER AYDEMİR NEYİN PEŞİNDE?

İYİ Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi Alper Aydemir, partisinin grup kararına uymayarak dikkatleri üzerine çekti. Genç meclis üyesinin bu davranışına partisinden yaptırım gelip gelmeyeceği merak konusu.
İlkadım Belediyesi'nde sözleşmeli personel alımı konusunda mecliste grup kararına uymayan İYİ Partili Alper Aydemir, olayı etik bulmadığını açıkladı.   UYURKEN HABER OLDU! İlkadım Belediye Meclisi'nde gündeme gelen ve tartışmalara neden olan sözleşmeli personel konusu gündemdekini yerini koruyor. Konuyla ilgili olarak Cumhur İttifakı'nda oylama krizi yaşanırken, diğer taraftan çoğu zaman meclis toplantılarına katılmayan, katıldığı toplantılarda da uyurken objektiflere yakalanarak basında haber olan İYİ Partili Alper Aydemir ise sözleşmeli kadro konusunu 'ETİK' bulmadığı için ret oyu verdi.   İYİ PARTİ DURUMU DEĞERLENDİRECEK Alper Aydemir'in oylamadaki bu tutumunu değerlendiren İYİ Parti İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar ise yaptığı açıklamada Alper Aydemir ile ilgili yapacakları toplantı sonucuna göre yaptırım uygulayıp uygulamayacaklarına karar vereceklerini dile getirdi.   BÜYÜKŞEHİR'E DE İŞ YAPIYOR İDDİASI! İnşaat sektöründe iş yaptığı bilinen İYİ Partili Alper Aydemir'in, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden çok sayıda okul onarım işi aldığı bilinirken, AK Partili Samsun Büyükşehir Belediyesinden de iş alarak ticaretini hızlı şekilde sürdürdüğü öne sürüldü.  
İYİ Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi Alper Aydemir, partisinin grup kararına uymayarak dikkatleri üzerine çekti. Genç meclis üyesinin bu davranışına partisinden yaptırım gelip gelmeyeceği merak konusu.

İlkadım Belediyesi'nde sözleşmeli personel alımı konusunda mecliste grup kararına uymayan İYİ Partili Alper Aydemir, olayı etik bulmadığını açıkladı.

 

UYURKEN HABER OLDU!

İlkadım Belediye Meclisi'nde gündeme gelen ve tartışmalara neden olan sözleşmeli personel konusu gündemdekini yerini koruyor. Konuyla ilgili olarak Cumhur İttifakı'nda oylama krizi yaşanırken, diğer taraftan çoğu zaman meclis toplantılarına katılmayan, katıldığı toplantılarda da uyurken objektiflere yakalanarak basında haber olan İYİ Partili Alper Aydemir ise sözleşmeli kadro konusunu 'ETİK' bulmadığı için ret oyu verdi.

 

İYİ PARTİ DURUMU DEĞERLENDİRECEK

Alper Aydemir'in oylamadaki bu tutumunu değerlendiren İYİ Parti İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar ise yaptığı açıklamada Alper Aydemir ile ilgili yapacakları toplantı sonucuna göre yaptırım uygulayıp uygulamayacaklarına karar vereceklerini dile getirdi.

 

BÜYÜKŞEHİR'E DE İŞ YAPIYOR İDDİASI!

İnşaat sektöründe iş yaptığı bilinen İYİ Partili Alper Aydemir'in, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden çok sayıda okul onarım işi aldığı bilinirken, AK Partili Samsun Büyükşehir Belediyesinden de iş alarak ticaretini hızlı şekilde sürdürdüğü öne sürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.