160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ONLAR SAMSUN'DAN SIRA ARKADAŞI!

MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2022 - 11:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ONLAR SAMSUN'DAN SIRA ARKADAŞI!

Samsunlu iki ünlü isimin ilkokul arkadaşı olduğunu biliyor muydunuz?
Samsunlu ünlü tiyatrocu ve sinema oyuncusu Ferhan Şensoy ile ünlü halk ozanı ve şair Ozan Arif'in ilkokulu aynı sıralarda okuduğunu biliyor muydunuz? 1957 yılında Samsun Gazi Osman Paşa İlkokulunda eğitim hayatına başlayan iki ünlü isim, aynı sıraları paylaştı. Öğretmenlik hayatında bir çok değerli isimi yetiştiren ve 10 Nisan 2016 hayatını kaybeden öretmen Nazmiye Kırca'nın öğrencileri olan Ferhan Şensoy ile Ozan Arif adıyla tanınan Arif Şirin'in o yıllara ait bir de fotoğrafı ortaya çıktı. Yıllar sonra Türkiye'nin iki önemli değeri olacak olan Ferhan Şensoy ile Ozan Arif'in bu fotoğrafı, hayranları tarafından sosyal medyada ilgi gördü. Ozan Arif, kanser tedavisi gördüğü OMÜ Tıp Fakültesinde 13 Şubat 2019'da vefat etti. Ferhan Şensoy ise ilkokul arkadaşından 2,5 yıl sonra, 31 Ağustos 2021 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde, kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.  
Samsunlu iki ünlü isimin ilkokul arkadaşı olduğunu biliyor muydunuz?

Samsunlu ünlü tiyatrocu ve sinema oyuncusu Ferhan Şensoy ile ünlü halk ozanı ve şair Ozan Arif'in ilkokulu aynı sıralarda okuduğunu biliyor muydunuz? 1957 yılında Samsun Gazi Osman Paşa İlkokulunda eğitim hayatına başlayan iki ünlü isim, aynı sıraları paylaştı. Öğretmenlik hayatında bir çok değerli isimi yetiştiren ve 10 Nisan 2016 hayatını kaybeden öretmen Nazmiye Kırca'nın öğrencileri olan Ferhan Şensoy ile Ozan Arif adıyla tanınan Arif Şirin'in o yıllara ait bir de fotoğrafı ortaya çıktı.

Yıllar sonra Türkiye'nin iki önemli değeri olacak olan Ferhan Şensoy ile Ozan Arif'in bu fotoğrafı, hayranları tarafından sosyal medyada ilgi gördü. Ozan Arif, kanser tedavisi gördüğü OMÜ Tıp Fakültesinde 13 Şubat 2019'da vefat etti. Ferhan Şensoy ise ilkokul arkadaşından 2,5 yıl sonra, 31 Ağustos 2021 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde, kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.