160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUN'DA DAVULCU TERÖRÜ

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2022 - 13:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUN'DA DAVULCU TERÖRÜ

Samsun'un Atakum İlçesinde iki kişi, Ramazan davulcusu ve yanındaki 5 kişinin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu yaralanan Ahmet Mercimek adlı şahsın elmacık kemiği kırılırken, oğlu saldırıyı hafif yaralarla atlattı.
Samsun'un Atakum İlçesi Mimar Sinan Mahallesinde yaşanan olayda; İftar vaktine yakın evlerine giden baba oğul, binanın girişinde bekleyen Ramazan davulcusu ile yanında bulunan şahısların saldırısına uğradı. Saldırıda elmacık kemiği kırılan ve gözünden yaralanan baba Ahmet Mercimek hastaneye kaldırılırken, oğlu saldırıyı hafif yaralarla atlattı. Evinin bulunduğu apartmandan içeri girdiğinde arkasından davulcu ve yanındaki şahısların dış kapıyı sert çalarak, kapıyı açmasını istediklerini söyleyen Ahmet Mercimek, bu isteği geri çevirince ağır küfürlere maruz kaldığını söyledi. Yanında bulunan oğlunun küfürler karşısında sinirlenerek dış kapıyı açmasının ardından 6 kişinin birden saldırısına uğradıklarını söyleyen Ahmet Mercimek, "Oğlum ağır küfürlere sinirlenerek, kapıyı açıp şahıslara tepki gösterdi. Ne olduğunu bile anlayamadan Ramazan davulcusu ve yanındaki 5 kişinin saldırısına uğradık. Kendimizi savunacak fırsat bile bulamadan saldıran şahıslar, elmacık kemiğimi kırdı. Gözümde de bir hasar oluştu. Oğlum da saldırıyı hafif yararlarla atlattı. Davulculuk adı altında şehir magandalığı yapan şahıslardan şikayetçi olduk. Karakoldaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldıklarını öğrendik. Şehrin göbeğinde yapılan bu zorbalığın karşılığı, serbest bırakılmak mı?" dedi. Saldırının ardından polis, şahısları yakalayarak Denizevleri Polis Merkezine götürdü. Saldırganlar, buradaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Samsun'un Atakum İlçesinde iki kişi, Ramazan davulcusu ve yanındaki 5 kişinin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu yaralanan Ahmet Mercimek adlı şahsın elmacık kemiği kırılırken, oğlu saldırıyı hafif yaralarla atlattı.

Samsun'un Atakum İlçesi Mimar Sinan Mahallesinde yaşanan olayda; İftar vaktine yakın evlerine giden baba oğul, binanın girişinde bekleyen Ramazan davulcusu ile yanında bulunan şahısların saldırısına uğradı. Saldırıda elmacık kemiği kırılan ve gözünden yaralanan baba Ahmet Mercimek hastaneye kaldırılırken, oğlu saldırıyı hafif yaralarla atlattı.

Evinin bulunduğu apartmandan içeri girdiğinde arkasından davulcu ve yanındaki şahısların dış kapıyı sert çalarak, kapıyı açmasını istediklerini söyleyen Ahmet Mercimek, bu isteği geri çevirince ağır küfürlere maruz kaldığını söyledi. Yanında bulunan oğlunun küfürler karşısında sinirlenerek dış kapıyı açmasının ardından 6 kişinin birden saldırısına uğradıklarını söyleyen Ahmet Mercimek, "Oğlum ağır küfürlere sinirlenerek, kapıyı açıp şahıslara tepki gösterdi. Ne olduğunu bile anlayamadan Ramazan davulcusu ve yanındaki 5 kişinin saldırısına uğradık. Kendimizi savunacak fırsat bile bulamadan saldıran şahıslar, elmacık kemiğimi kırdı. Gözümde de bir hasar oluştu. Oğlum da saldırıyı hafif yararlarla atlattı. Davulculuk adı altında şehir magandalığı yapan şahıslardan şikayetçi olduk. Karakoldaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldıklarını öğrendik. Şehrin göbeğinde yapılan bu zorbalığın karşılığı, serbest bırakılmak mı?" dedi.

Saldırının ardından polis, şahısları yakalayarak Denizevleri Polis Merkezine götürdü. Saldırganlar, buradaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.