160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

PLATFORM'DAN ÖĞRENCİLERE İFTAR

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2022 - 14:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

PLATFORM'DAN ÖĞRENCİLERE İFTAR

Atakum Gençlik Merkezi Genç Ofis gönüllüsü OMÜ'lü öğrenciler, Atakum Şehir Platformu tarafından kendileri için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
OMÜ Yaşam Merkezi Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Atakum Şehir Platformu Başkanı Erkut Erbil, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Arslan, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Sedat Öksüzoğlu, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) İl Sorumlusu Oğuzhan Öztanır ve Atakum Şehir Platformu yöneticileri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Yemek tezgahının başına geçen Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yemekleri kendi eliyle öğrencilere dağıttı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Kasapoğlu, gerçekleştirilen iftar organizasyonu için Atakum Şehir Platformu'na teşekkür etti. Atakum Şehir Platformu Başkanı Erkut Erbil ise iftara katılım sağlayan öğrencilere teşekkür ederek, "Bizim çocuklarımız sizin şehirlerinizde okuyor. Onlar sizin hemşerilerinize, ailelerinize nasıl emanetse, sizler de Samsun'da bizlere emanetsiniz. Her zaman yanınızdayız" diye konuştu.
Atakum Gençlik Merkezi Genç Ofis gönüllüsü OMÜ'lü öğrenciler, Atakum Şehir Platformu tarafından kendileri için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

OMÜ Yaşam Merkezi Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Atakum Şehir Platformu Başkanı Erkut Erbil, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Arslan, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Sedat Öksüzoğlu, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) İl Sorumlusu Oğuzhan Öztanır ve Atakum Şehir Platformu yöneticileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Yemek tezgahının başına geçen Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yemekleri kendi eliyle öğrencilere dağıttı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Kasapoğlu, gerçekleştirilen iftar organizasyonu için Atakum Şehir Platformu'na teşekkür etti.

Atakum Şehir Platformu Başkanı Erkut Erbil ise iftara katılım sağlayan öğrencilere teşekkür ederek, "Bizim çocuklarımız sizin şehirlerinizde okuyor. Onlar sizin hemşerilerinize, ailelerinize nasıl emanetse, sizler de Samsun'da bizlere emanetsiniz. Her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.