160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUN'DA MADALYA GELDİ!

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2022 - 11:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUN'DA MADALYA GELDİ!

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde U11-U13 Türkiye Serbest/Grekoremen Güreş Şampiyonası katılım sağlayan İlkadım Belediyesi GSK güreş takımı güreşçisi Abdullah Üren Türkiye üçüncüsü oldu.
Güreş severlerinde yakında takip ettiği büyük güreş organizasyonuna 81 ilden yaklaşık 246 takım, 2 bin sporcu katılım sağladı. Karşılaşmalarda ilk gün serbest stilde 430, grekoremen stilde ise 314 sporcu 6 farklı minderde mücadele etti. 5 gün boyunca süren birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan Çiğiltepe ve Tınzatepe Spor Salonu’ndaki Şampiyonada İlkadım Belediyesi güreşçilerinden 48 KG güreşen Abdullah Üren Türkiye 3’üncüsü ,44 KG Emirhan Gültekin ve 62 KG Ata Lütfü Gültekin Türkiye 5’incisi olarak Milli Takım kampına gitmeye hak kazandı. Kazanan takımlara, sporculara ve en centilmen antrenöre kupaları ve madalyaları; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi. “Sporcularımızdan kupa madalya bekliyoruz” İlkadım Belediyesi Spor Kulübü güreşçilerini başarılarından dolayı kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Ata sporu olan güreşi her zaman önemsiyoruz. Bu spor dalımız şehrimiz için  önemli. Güreşçilerimizin yapılan müsabakalarda derece alması bizi gururlandırdı. Başarılı sporcu ve kulübümüze belediye olarak elimizden gelen desteğimizi sürdüreceğiz. Bu bağlamda, başta sporcular olmak üzere, bunlara emek vererek yarışmalara hazırlayan antrenör ve yöneticiler ile çocuklarını spora yönlendiren ailelerini kutluyorum. Sizlerden ilerleyen zamanlarda çok daha fazla madalya ve kupalar bekliyorum” dedi.
Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde U11-U13 Türkiye Serbest/Grekoremen Güreş Şampiyonası katılım sağlayan İlkadım Belediyesi GSK güreş takımı güreşçisi Abdullah Üren Türkiye üçüncüsü oldu.

Güreş severlerinde yakında takip ettiği büyük güreş organizasyonuna 81 ilden yaklaşık 246 takım, 2 bin sporcu katılım sağladı. Karşılaşmalarda ilk gün serbest stilde 430, grekoremen stilde ise 314 sporcu 6 farklı minderde mücadele etti. 5 gün boyunca süren birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan Çiğiltepe ve Tınzatepe Spor Salonu’ndaki Şampiyonada İlkadım Belediyesi güreşçilerinden 48 KG güreşen Abdullah Üren Türkiye 3’üncüsü ,44 KG Emirhan Gültekin ve 62 KG Ata Lütfü Gültekin Türkiye 5’incisi olarak Milli Takım kampına gitmeye hak kazandı. Kazanan takımlara, sporculara ve en centilmen antrenöre kupaları ve madalyaları; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.
“Sporcularımızdan kupa madalya bekliyoruz”

İlkadım Belediyesi Spor Kulübü güreşçilerini başarılarından dolayı kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Ata sporu olan güreşi her zaman önemsiyoruz. Bu spor dalımız şehrimiz için  önemli. Güreşçilerimizin yapılan müsabakalarda derece alması bizi gururlandırdı. Başarılı sporcu ve kulübümüze belediye olarak elimizden gelen desteğimizi sürdüreceğiz. Bu bağlamda, başta sporcular olmak üzere, bunlara emek vererek yarışmalara hazırlayan antrenör ve yöneticiler ile çocuklarını spora yönlendiren ailelerini kutluyorum. Sizlerden ilerleyen zamanlarda çok daha fazla madalya ve kupalar bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.