160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

İLKADIM'DA 'YARDIMLAŞMA' HAREKATI

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2022 - 12:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

İLKADIM'DA 'YARDIMLAŞMA' HAREKATI

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi olan vatandaşların mağdur olmaması için büyük bir özveriyle çalışan İlkadım Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ulaştırmaya devam ediyor.
Yardımlaşma ve dayanışmanın daha da pekiştiği Ramazan ayında ilçe halkının yanında olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 5 bin haneye gıda erzak yardım ile ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarında yüzlerini güldürüyor.Ramazan ayı ile birlikte çalışmalarını hızlandıran İlkadım Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü  ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolilerini teslim ediyor. İçeriği farklı ürünlerden oluşan yiyecek paketleri, belediye personelleri tarafında mahalle muhtarlarının tespitleriyle birlikte belirlenen ihtiyaç sahibi aileler tek tek ulaştırılıyor. İlkadım Belediyesi olarak bu zor süreçte hemşehrilerimizin yanında olmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Amacımız Ramazan Ayında sosyal belediyecilik anlayışıyla paylaşma ve dayanışmayı hedefleyen yardımlarımızı arttırarak sürdürmek. Hiçbir hemşehrimizi aç ve açıkta bırakmamak için yoğun bir gayret içindeyiz. Çorbalarında bir nebzede katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Biz vatandaşlarımızın duasına talibiz. Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz.Bu vesile ile tüm İlkadım halkımızın aileleriyle birlikte huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmelerini temenni ediyorum " dedi.  
Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi olan vatandaşların mağdur olmaması için büyük bir özveriyle çalışan İlkadım Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ulaştırmaya devam ediyor.

Yardımlaşma ve dayanışmanın daha da pekiştiği Ramazan ayında ilçe halkının yanında olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 5 bin haneye gıda erzak yardım ile ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarında yüzlerini güldürüyor.Ramazan ayı ile birlikte çalışmalarını hızlandıran İlkadım Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü  ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolilerini teslim ediyor. İçeriği farklı ürünlerden oluşan yiyecek paketleri, belediye personelleri tarafında mahalle muhtarlarının tespitleriyle birlikte belirlenen ihtiyaç sahibi aileler tek tek ulaştırılıyor.

İlkadım Belediyesi olarak bu zor süreçte hemşehrilerimizin yanında olmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Amacımız Ramazan Ayında sosyal belediyecilik anlayışıyla paylaşma ve dayanışmayı hedefleyen yardımlarımızı arttırarak sürdürmek. Hiçbir hemşehrimizi aç ve açıkta bırakmamak için yoğun bir gayret içindeyiz. Çorbalarında bir nebzede katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Biz vatandaşlarımızın duasına talibiz. Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz.Bu vesile ile tüm İlkadım halkımızın aileleriyle birlikte huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmelerini temenni ediyorum " dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.