160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUN'DA TRABZONSPOR BAYRAKLARI İNDİRİLDİ!

SAMSUN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 11:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUN'DA TRABZONSPOR BAYRAKLARI İNDİRİLDİ!

Samsun'da Trabzonspor bayraklarının indirilmesinin ardından Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Spor Şube Müdürlüğü, "Şahıslar yakalandı, sağduyulu olalım" mesajı yayınladı.
Samsun'da bir grup Samsunspor taraftarı, şehrin muhtelif yerlerine asılan Trabzonspor bayraklarını indirdi. Bazı binalara ve dükkanlara asılan bayrakları indiren taraftarlar bu anları videoya kaydederek #SamsundaMüsaadeYok etiketiyle sosyal medyada paylaştı. Videoaların sosyal medyada hızla yayılırken, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Spor Şube Müdürlüğünden jet açıklama geldi. Sabah saat 06.56'da açıklama yayınlayan emniyet, "İlimizde bir takıma ait bayraklardan bazılarına zarar veren şahıslar, yakalanarak haklarında adli işlemlere başlanmış olup, halkımızın herhangi bir provokatif eylem ve paylaşımlara karşı sağduyulu bulunmalarını rica ederiz" paylaşımında bulundu. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Spor Şube Müdürlüğünün bu paylaşımı, #SamsundaMüsaadeYok etiketiyle yapması da dikkat çekti.
Samsun'da Trabzonspor bayraklarının indirilmesinin ardından Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Spor Şube Müdürlüğü, "Şahıslar yakalandı, sağduyulu olalım" mesajı yayınladı.

Samsun'da bir grup Samsunspor taraftarı, şehrin muhtelif yerlerine asılan Trabzonspor bayraklarını indirdi. Bazı binalara ve dükkanlara asılan bayrakları indiren taraftarlar bu anları videoya kaydederek #SamsundaMüsaadeYok etiketiyle sosyal medyada paylaştı.

Videoaların sosyal medyada hızla yayılırken, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Spor Şube Müdürlüğünden jet açıklama geldi. Sabah saat 06.56'da açıklama yayınlayan emniyet, "İlimizde bir takıma ait bayraklardan bazılarına zarar veren şahıslar, yakalanarak haklarında adli işlemlere başlanmış olup, halkımızın herhangi bir provokatif eylem ve paylaşımlara karşı sağduyulu bulunmalarını rica ederiz" paylaşımında bulundu. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Spor Şube Müdürlüğünün bu paylaşımı, #SamsundaMüsaadeYok etiketiyle yapması da dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.