160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUN'DA BERBERLER PAZAR GÜNÜ AÇIK

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2022 - 11:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUN'DA BERBERLER PAZAR GÜNÜ AÇIK

Samsun'da 15 yıldır Pazar günleri kapalı olan berberler, bu Pazar günü, "Ramazan Bayramı" için açık olacak!
Samsun'da 15 yıldır Pazar günü dükkanlarını açmayan berberler, bu Pazar günü kepenk açacacak. Samsun Berberler Odası yöneticileri, Ramazan Bayramı öncesinde yaşanacak yoğunluğun önüne geçmek için böyle bir karar aldıklarını söyledi. Samsun'da 15 yıldır Pazar günleri berberlerin kapalı olduğuna dikkat çeken Samsun Berberler Odası Başkan Yardımcısı Mevlüt Yazıcıoğlu, "15 yıl önce aldığımız karar doğrultusunda, şehrimizdeki berberler Pazar günleri kapalı oluyordu. Ramazan Bayramı öncesine gelen Pazar günü için istisnai bir karar uyguladık. Pazar günü berberler açık olacak" dedi. Güncel berber fiyat tarifesi hakkında da bilgi veren Mevlüt Yazıcıoğlu, "Şu anda tıraş tarifesi sakal tıraşı 20, saç tıraşı ise 60 lira" diye konuştu.
Samsun'da 15 yıldır Pazar günleri kapalı olan berberler, bu Pazar günü, "Ramazan Bayramı" için açık olacak!

Samsun'da 15 yıldır Pazar günü dükkanlarını açmayan berberler, bu Pazar günü kepenk açacacak. Samsun Berberler Odası yöneticileri, Ramazan Bayramı öncesinde yaşanacak yoğunluğun önüne geçmek için böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Samsun'da 15 yıldır Pazar günleri berberlerin kapalı olduğuna dikkat çeken Samsun Berberler Odası Başkan Yardımcısı Mevlüt Yazıcıoğlu, "15 yıl önce aldığımız karar doğrultusunda, şehrimizdeki berberler Pazar günleri kapalı oluyordu. Ramazan Bayramı öncesine gelen Pazar günü için istisnai bir karar uyguladık. Pazar günü berberler açık olacak" dedi. Güncel berber fiyat tarifesi hakkında da bilgi veren Mevlüt Yazıcıoğlu, "Şu anda tıraş tarifesi sakal tıraşı 20, saç tıraşı ise 60 lira" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.