160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

BÜYÜK TURNUVAYA HEYECANLI FİNAL

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2022 - 12:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

BÜYÜK TURNUVAYA HEYECANLI FİNAL

Samsun'da 1453 Fatihspor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 64 takımın katıldığı Şehitlere Vefa Turnuvası'nda kupayı kaldıran Şehit Eren Bülbül Takımı oldu.
Samsun'da her yıl Ramazan Ayında düzenlenen Şehitlere Vefa Turnuvası, bu yıl gerçekleşen heyecanlı maçların ardından tamamlandı. Samsun'un farklı ilçe ve mahallelerinden 64 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, her takım bir şehidin adını alırken, her takımın formalarında da farklı şehitlerin adları yer aldı. 1453 Fatihspor Kulübü tarafından düzenlenen ve Fatih Mahallesi Muhtarlığı ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvanın finali de heyecanlı oldu. Fİnal maçının ardından kupayı kaldıran takım, Canberk Arslan yönetimindeki Şehit Eren Bülbül Takımı oldu. Bir aydır verdikleri kıyasıya mücadelenin ardından şampiyon olan takımın oyuncuları büyük bir coşku yaşadı. Şampiyon olan takıma ve dereceye giren takımlara kupalarını Samsunlu Şehit Selman Özay'ın babası Rahim Özay ve Samsunlu Şehit Erhan Karaca'nın babası Ayhan Karaca verdi. Kupalarını şehit babasının elinden alan takımlar, duygusal anlar yaşadı. Turnuvaya gösterilerin ilgi karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren 1453 Fatihspor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Her yıl düzenlediğimiz Şehitlere Vefa Turnuvası, bu yıl da büyük ilgi gördü. 64 takım, kupayı kaldırabilmek için kıyasıya mücadele etti. Burada bizim önemsediğimiz, bir spor organizasyonundan öte, şehitlerimizin isimlerinin yaşatılmasıdır. 64 farklı takım, 64 şehidimizin adıyla takım kurdu. Ayrıca forma tasarımlarımızı, her formanın üstünde Samsun Şehitlerimizin hepsinin adının yer aldığı bir şekilde yaptık. 64 takım ayrıca, sırtlarında 512 farklı şehidimizin adıyla sahaya çıktı. Şehitlerimizin aileleri de turnuvayı yakından takip ederek, çocuklarının adlarıyla yarışan takımlara destek verdi. Bizim için bundan daha büyük bir gurur olabilir mi? Şampiyon olan Şehit Eren Bülbül Takımına ve katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ediyorum" dedi. Memleket Samsun Haber Merkezi
Samsun'da 1453 Fatihspor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 64 takımın katıldığı Şehitlere Vefa Turnuvası'nda kupayı kaldıran Şehit Eren Bülbül Takımı oldu.

Samsun'da her yıl Ramazan Ayında düzenlenen Şehitlere Vefa Turnuvası, bu yıl gerçekleşen heyecanlı maçların ardından tamamlandı. Samsun'un farklı ilçe ve mahallelerinden 64 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, her takım bir şehidin adını alırken, her takımın formalarında da farklı şehitlerin adları yer aldı. 1453 Fatihspor Kulübü tarafından düzenlenen ve Fatih Mahallesi Muhtarlığı ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvanın finali de heyecanlı oldu.

Fİnal maçının ardından kupayı kaldıran takım, Canberk Arslan yönetimindeki Şehit Eren Bülbül Takımı oldu. Bir aydır verdikleri kıyasıya mücadelenin ardından şampiyon olan takımın oyuncuları büyük bir coşku yaşadı. Şampiyon olan takıma ve dereceye giren takımlara kupalarını Samsunlu Şehit Selman Özay'ın babası Rahim Özay ve Samsunlu Şehit Erhan Karaca'nın babası Ayhan Karaca verdi. Kupalarını şehit babasının elinden alan takımlar, duygusal anlar yaşadı.

Turnuvaya gösterilerin ilgi karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren 1453 Fatihspor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Her yıl düzenlediğimiz Şehitlere Vefa Turnuvası, bu yıl da büyük ilgi gördü. 64 takım, kupayı kaldırabilmek için kıyasıya mücadele etti. Burada bizim önemsediğimiz, bir spor organizasyonundan öte, şehitlerimizin isimlerinin yaşatılmasıdır. 64 farklı takım, 64 şehidimizin adıyla takım kurdu. Ayrıca forma tasarımlarımızı, her formanın üstünde Samsun Şehitlerimizin hepsinin adının yer aldığı bir şekilde yaptık. 64 takım ayrıca, sırtlarında 512 farklı şehidimizin adıyla sahaya çıktı. Şehitlerimizin aileleri de turnuvayı yakından takip ederek, çocuklarının adlarıyla yarışan takımlara destek verdi. Bizim için bundan daha büyük bir gurur olabilir mi? Şampiyon olan Şehit Eren Bülbül Takımına ve katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ediyorum" dedi.

Memleket Samsun Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.